Zocon greenkeeper plus 6m

Door het bewerken van uw percelen met een Zocon-graslandbeluchter, worden veel onkruiden en slechte grassen op een snelle en goedkope manier verwijderd. Ook kunt u met een Zocon professionele zaaimachine van 150L, 300L of 450L graszaad bijzaaien en inwerken. Op deze manier houdt u de zode jong en fris en profiteert u van de nieuwste grasrassen in uw zode. Bij de Landwirtschaftskammer Niedersachsen is acht jaar lang onderzocht wat het effect is van doorzaaien op de opbrengst en kwaliteit van gras. Hier kwam uit dat jaarlijks doorzaaien van grasland gemiddeld 10 procent tot 15 procent meer gras oplevert en een 5 procent hogere voederkwaliteit.

Deze zeer veelzijdige Zocon Greenkeeper Plus kenmerkt zich onder meer door een open achterzijde, verstelbare geboute glijvoeten en drie rijen met 10 mm dikke wiedegtanden welke in 12-traps diepte te verstellen zijn. Optioneel is het mogelijk zowel aan de voorzijde als achterzijde hoogte instelbare geleidewielen toe te voegen, waardoor de Greenkeeper Plus ook in bewerkt akkerbouwland kan worden ingezet als volwaardige zaaimachine.

Zocon

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Open achterzijde en compleet verzinkt frame
60 dubbele wiedegtanden 10 mm
12 traps diepte verstelling van de tanden
2 DW cilinders met transportvergrendeling
Verstelbare glijsloffen 150 mm
Verstelbare glijschoenen achterzijde (ook zonder te gebruiken bij vasttrekken topstang)
Zeer zware bok geschikt voor vanghaken cat. 2
Extra zware scharnierpunten
Werkbreedte 6m
Gewicht 830 kg
Transportbreedte 2715 mm
Extra traptreden

Offerte voor Zocon greenkeeper plus 6m

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.