Contact

HERSSENS-TOLLENAERE BV
Pereboomsteenweg 47
9180 Moerbeke-Waas

T. 09 346 86 51

E. her-to@skynet.be

BTW. BE 0435.077.167

Een vraag voor ons?

Wil je in contact komen met Herssens-Tollenaere voor al je vragen over landbouw-, tuinbouw- en bouwmachines? We maken het eenvoudig voor jou!

Je kunt ons bereiken via verschillende kanalen. Ten eerste, bezoek onze showroom in het prachtige Moerbeke-Waas, waar ons vriendelijke en deskundige team klaarstaat om je te helpen bij het vinden van de juiste machines en oplossingen voor jouw behoeften.

Daarnaast kun je ons telefonisch bereiken via ons directe nummer 09 346 86 51, waar onze medewerkers graag al je vragen beantwoorden en advies geven over onze producten en diensten.

Als e-mail jouw voorkeursmethode is, kun je ons bereiken via her-to@skynet.be. Stuur ons gerust een bericht met je vragen of verzoeken, en we zullen zo snel mogelijk reageren om je te ondersteunen.

Bovendien zijn we actief op sociale media! Volg ons op platforms zoals Facebook, Instagram en TikTok om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws, evenementen en speciale aanbiedingen.

Kortom, er zijn tal van manieren om contact op te nemen met Herssens-Tollenaere. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te helpen met al je machinebehoeften!