Kubota SD2301MP zaaicombinatie

Kubota introduceert de nieuwe geïntegreerde pneumatische zaaimachines, de SD2001MP serie. Dit model maakt zaaibedbereiding, her-verdichting en zaaien in één werkgang mogelijk. Een parallellogram en het viervoudige gewicht van de SD2001MP serie zorgen voor de optimale instelling van de rotorkopeg en kouterbalk voor een precieze zaadplaatsing. Belangrijk: de aanpassing van de rotorkopeg heeft geen invloed op de kouterbalk en de zaaidiepte.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota SD2301MP zaaicombinatie

Precieze zaadplaatsing door CX-II kouters
Centrale diepte en drukinstelling van de indekeg
Kouterbalk 3M 24CX
Hydraulisch aangedreven
Hydraulische kouterdruk verstelling
Hydraulische kouterbalk hef
Tankinhoud: 1100 (+300) liter
Werkbreedte van 3 meter
ISOBUS

 

Kubota SD2301MP: Een Betrouwbare Partner voor Bodembewerking

De Kubota SD2301MP is een veelzijdig landbouwwerktuig dat is ontworpen voor bodembewerking en het voorbereiden van het land voor het planten. Met zijn robuuste constructie en geavanceerde functies biedt de SD2301MP landbouwers de efficiëntie en betrouwbaarheid die ze nodig hebben voor een succesvolle oogst.

Robuuste Constructie:
De Kubota SD2301MP is gebouwd met duurzame materialen en een stevig frame, waardoor het bestand is tegen de uitdagende omstandigheden van het landbouwwerk.

Efficiënte Bodembewerking:
Met zijn ontwerp kan de SD2301MP de bodem efficiënt bewerken, waardoor de grond losser wordt en klaar is voor het planten van gewassen.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp:
De SD2301MP is ontworpen met het oog op gebruiksgemak voor de bestuurder. Met intuïtieve bedieningselementen kan het werktuig gemakkelijk worden bediend, zelfs door onervaren gebruikers.

Betrouwbaarheid:
Kubota staat bekend om zijn betrouwbare landbouwmachines, en de SD2301MP is daarop geen uitzondering. Landbouwers kunnen vertrouwen op de prestaties van dit werktuig, seizoen na seizoen.

Kortom, de Kubota SD2001MP is een waardevolle toevoeging aan het arsenaal van landbouwwerktuigen van elke boerderij. Met zijn duurzame constructie en efficiënte prestaties helpt het landbouwers bij het optimaliseren van hun bodembewerking en het bereiken van maximale opbrengsten.

Offerte voor Kubota SD2301MP zaaicombinatie

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.