Kubota R090

Een groot bereik en de hoge hefkracht zorgt ervoor dat alle soorten materiaal met gemak vervoerd kunnen worden. Gebouwd voor comfort en gebruiksgemak –zelfs voor een bestuurder zonder ervaring – met al de kracht die u nodig heeft en 360° zicht in een volledig glazen cabine.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Beschrijving

Kubota R090

64 pk Kubota diesel motor stage V
2 rijsnelheden, hydrostatische transmissie, 0-20 km/h
Hefhoogte van 3030 mm
Maximaal hefvermogen van 3920 kg
Bedrijfsgewicht van 5020 kg
Exclusieve geveerde bestuurderszetel
DAB radio + bluetooth
Gesloten Cabine met led werkverlichting, 2 voor en 2 achter
Hydraulische snelwissel
Zwaailamp
Verkeersverlichting
Banden Dunlop 405/70R18

 

Kubota R090 Wiellader: Krachtig, Betrouwbaar, Wendbaar

De Kubota R090 is een robuuste en veelzijdige wiellader die is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne bouw- en grondverzetstoepassingen. Met zijn krachtige prestaties, duurzaamheid en wendbaarheid is de R090 de ideale keuze voor aannemers en professionals die op zoek zijn naar betrouwbare apparatuur voor hun projecten.

Krachtige Prestaties:
Met een krachtige motor levert de Kubota R090 indrukwekkende prestaties en een hoog koppel, waardoor hij moeiteloos materialen kan verplaatsen, laden en lossen op de bouwplaats.

Robuuste Constructie:
De Kubota R090 is gebouwd met een robuuste constructie en hoogwaardige materialen, waardoor hij bestand is tegen de zwaarste omstandigheden en langdurige duurzaamheid biedt, zelfs bij intensief gebruik.

Wendbaarheid:
Dankzij zijn compacte ontwerp en uitstekende wendbaarheid kan de R090 gemakkelijk manoeuvreren op drukke bouwplaatsen en in krappe ruimtes, waardoor hij uiterst veelzijdig is in verschillende werkomgevingen.

Comfort en Bedieningsgemak:
De cabine van de Kubota R090 is ontworpen met het oog op comfort en bedieningsgemak voor de bestuurder. Met een ergonomisch ontworpen bedieningspaneel en ruime cabine kan de bestuurder comfortabel werken gedurende lange werkdagen.

Veiligheid:
De Kubota R090 is uitgerust met geavanceerde veiligheidsfuncties om de veiligheid van zowel de bestuurder als de omgeving te waarborgen tijdens het gebruik op de bouwplaats.

Conclusie:
De Kubota R090 wiellader biedt ongeëvenaarde prestaties, betrouwbaarheid en veelzijdigheid voor een breed scala aan bouw- en grondverzetstoepassingen. Met zijn krachtige motor, robuuste constructie en gebruiksvriendelijke ontwerp is de R090 een waardevolle aanwinst voor elk bouwproject.

Offerte voor Kubota R090

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.