Kubota R070

Een groot bereik en de hoge hefkracht zorgt ervoor dat alle soorten materiaal met gemak vervoerd kunnen worden. Gebouwd voor comfort en gebruiksgemak –zelfs voor een bestuurder zonder ervaring – met al de kracht die u nodig heeft en 360° zicht in een volledig glazen cabine.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota R070

50 pk Kubota diesel motor stage V
2 rijsnelheden, hydrostatische transmissie, 0-20 km/h
Hefhoogte van 3030 mm
Maximaal hefvermogen van 3440 kg
Bedrijfsgewicht van 4520 kg
Exclusieve geveerde bestuurderszetel
DAB radio + bluetooth
Gesloten Cabine met led werkverlichting, 2 voor en 2 achter
Hydraulische snelwissel
Zwaailamp
Verkeersverlichting
Banden Dunlop 405/70R18

 

Ontdek de Kracht van de Kubota R070 Compacte Wiellader

De Kubota R070 is een veelzijdige wiellader die perfect is voor diverse bouwtoepassingen. Deze compacte krachtpatser biedt indrukwekkende prestaties en flexibiliteit op de bouwplaats, waardoor hij een essentiële aanwinst is voor aannemers en bouwbedrijven.

Krachtige Prestaties:
Met zijn krachtige motor en geavanceerde hydraulische systemen levert de Kubota R070 indrukwekkende prestaties. Of het nu gaat om laden, verplaatsen van materialen of onderhoudswerkzaamheden, deze machine staat garant voor efficiënte en betrouwbare prestaties.

Compact en Wendbaar:
Dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid kan de Kubota R070 gemakkelijk manoeuvreren op drukke bouwplaatsen en in krappe ruimtes. Dit maakt hem ideaal voor stedelijke omgevingen en projecten waar ruimte beperkt is.

Duurzaam en Betrouwbaar:
Gebouwd volgens de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid, is de Kubota R070 ontworpen om langdurige prestaties te leveren, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Robuuste constructie en hoogwaardige materialen zorgen voor een betrouwbare werking, dag in dag uit.

Gebruiksvriendelijk Ontwerp:
Met zijn intuïtieve bedieningselementen en ergonomisch ontwerp biedt de Kubota R070 een comfortabele en gebruiksvriendelijke werkomgeving voor de bestuurder. Dit verhoogt de productiviteit en vermindert vermoeidheid tijdens lange werkdagen.

Conclusie:
Kies voor de Kubota R070 compacte wiellader voor ongeëvenaarde prestaties, betrouwbaarheid en veelzijdigheid op de bouwplaats. Met zijn krachtige motor, compacte ontwerp en gebruiksvriendelijke functies biedt deze machine alles wat u nodig heeft om uw projecten tot een succes te maken.

Ontdek vandaag nog de kracht van de Kubota R070 en maak uw bouwprojecten efficiënter dan ooit tevoren.

Offerte voor Kubota R070

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.