Peecon Biga 19-197/230 topliner future voermengwagen

Peecon

Kenmerken

Bijkomende informatie

Aantal op stock

Producttype

Staat

Volume

Beschrijving

Peecon Biga 19-197/230 topliner future voermengwagen
Laadvermogen van 7600 kg
Aantal vijzels: 2
Benodigd vermogen: 80 pk
Inhoud : 19m3, kan vergroot worden naar 21m3
Lengte: 6570 mm
Magneet op de vijzel
Eigen gewicht van 6650 kg
Weegsysteem
Losdeuren aan de achterzijde

 

Ontdek de efficiëntie van de Peecon Biga 19-197/230 Topliner Future voermengwagen: innovatie in voerbeheer

Op zoek naar een geavanceerde oplossing voor het mengen en distribueren van diervoeders? De Peecon Biga 19-197/230 Topliner Future voermengwagen biedt een perfecte combinatie van precisie, capaciteit en betrouwbaarheid. Of u nu een kleine boerderij beheert of een grote agrarische onderneming runt, deze voermengwagen staat garant voor een efficiënt voerbeheer om de gezondheid en productiviteit van uw vee te optimaliseren.

Innovatief ontwerp:
Met zijn geavanceerde ontwerp en hoogwaardige materialen is de Peecon Biga 19-197/230 Topliner Future voermengwagen ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne agrarische bedrijven. Het innovatieve mengsysteem zorgt voor een grondige vermenging van verschillende voercomponenten, waardoor een uitgebalanceerd dieet voor uw vee wordt gegarandeerd.

Optimale Capaciteit:
Dankzij zijn royale laadcapaciteit kan de Peecon Biga 19-197/230 Topliner Future voermengwagen grote hoeveelheden voer in één keer verwerken, waardoor de efficiëntie van uw voerbeheer wordt gemaximaliseerd. Of u nu hooi, silage, granen of andere voercomponenten mengt, deze voermengwagen kan aan al uw behoeften voldoen.

Gebruiksgemak:
Met zijn gebruiksvriendelijke bedieningselementen en intuïtieve interface is de Peecon Biga 19-197/230 Topliner Future voermengwagen eenvoudig te bedienen, zelfs voor onervaren gebruikers. Met functies zoals automatische weeginrichting en programmeerbare mengcycli kunt u uw voerbeheer optimaliseren en tijd besparen op uw dagelijkse taken.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Peecon staat bekend om zijn robuuste en duurzame landbouwmachines, en de Biga 19-197/230 Topliner Future voermengwagen vormt daarop geen uitzondering. Gebouwd om lang mee te gaan en bestand tegen de zwaarste omstandigheden, kunt u vertrouwen op deze voermengwagen voor jarenlang probleemloos gebruik.

Kortom, de Peecon Biga 19-197/230 Topliner Future voermengwagen is de perfecte keuze voor agrariërs die streven naar efficiëntie, precisie en betrouwbaarheid in hun voerbeheeractiviteiten. Investeer vandaag nog in deze geavanceerde voermengwagen en optimaliseer de gezondheid en productiviteit van uw vee op uw boerderij.

Offerte voor Peecon Biga 19-197/230 topliner future voermengwagen

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.