Manitou MLT 630 115D V

De Manitou MLT 630 mag dan wel compact gebouwd zijn, met zijn breedte van 2,13 meter, hoogte van 2,37 meter en lengte van 4,78 meter. Toch kan het goed uit de voeten. Zo heft u probleemloos lasten tot 3 ton tot op 6,1 meter hoog! Zelf weegt dit toestel 6,92 ton.

Manitou

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Toepassing

Staat

Beschrijving

Manitou MLT 630 115D V
Hefcapaciteit van 3000 kg
Werkhoogte van 6,10 meter
Bedrijfsgewicht van 6920 kg
4 cilinder Deutz motor die 115 pk levert met ad blue
Hydrostaat van 40 km/h
hydrauliekpomp 105 l/min
Werkverlichting voor en achter
Bediening met joystick, alle functies op 1 joystick
Omkeerventilator
Hydraulische wagenrem
Grammer geveerde stoel
Automatisch drukloos maken van de 3e functie
Banden 460/70R24

 

Verbeter Uw Werkzaamheden met de Manitou MLT 630

Op zoek naar een telehandler die kracht, precisie en betrouwbaarheid combineert? Maak kennis met de Manitou MLT 630. Deze indrukwekkende machine tilt uw werkzaamheden naar een hoger niveau met zijn uitstekende prestaties en veelzijdigheid.

De Manitou MLT 630 is ontworpen voor veeleisende taken en biedt een hefvermogen van 3 ton en een maximale hefhoogte van 6 meter. Of u nu materialen moet verplaatsen op een bouwplaats, in een magazijn of op een boerderij, deze telehandler staat garant voor efficiëntie en productiviteit.

Dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid is de MLT 630 perfect geschikt voor gebruik in diverse omgevingen. Hij manoeuvreert moeiteloos door krappe ruimtes en smalle gangpaden, waardoor u tijd en moeite bespaart bij het uitvoeren van uw taken.

De Manitou MLT 630 is niet alleen krachtig, maar ook voorzien van geavanceerde technologische functies die uw werk gemakkelijker maken. Met intuïtieve bedieningselementen en een comfortabele cabine biedt hij een ergonomische werkomgeving voor de bestuurder, wat resulteert in meer comfort en minder vermoeidheid tijdens lange werkdagen.

Kortom, als u op zoek bent naar een telehandler die betrouwbaarheid, prestaties en gebruiksgemak biedt, dan is de Manitou MLT 630 de ideale keuze. Optimaliseer uw werkzaamheden en behaal uitstekende resultaten met deze krachtige machine.

Offerte voor Manitou MLT 630 115D V

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.