Manitou MLT 625H 75K

De MLT 625 is perfect voor gebruik in de land- of tuinbouw, maar ook voor het laden, lossen en stockeren van materialen. Deze kleine verreiker heft ladingen tot maar liefst 2,5 ton en brengt ze naar een hoogte van 5,9 meter. Niet slecht voor de compacte bouw. Zo meet dit toestel amper 1,82 meter breed en 2 meter hoog. Het toestel heeft onderaan slechts een doorgang van 38 cm boven het wegdek.

Manitou

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Toepassing

Staat

Beschrijving

Manitou MLT 625H 75K
Hefcapaciteit van 2.500 kg
Werkhoogte van 5,90 meter
Bedrijfsgewicht van 4.922 kg
4 cilinder Kubota motor die 75 pk levert
Hydrostatische transmissie – 30 km/h
hydrauliekpomp 90 l/min
Werkverlichting voor en achter
Bediening met joystick, alle functies op 1 joystick
Omkeerventilator
Radio
Banden BKT 15.0/15-17

 

Ontgrendel Uw Productiviteit met de Manitou MLT 625H 75K

Op zoek naar een telehandler die prestaties combineert met veelzijdigheid? De Manitou MLT 625H 75K staat klaar om uw werkzaamheden te versterken. Met zijn krachtige motor, geavanceerde technologie en robuuste ontwerp, is deze machine ontworpen om uw productiviteit te maximaliseren en uw projecten soepel te laten verlopen.

De Manitou MLT 625H 75K is een ware alleskunner. Of u nu materialen moet laden, verplaatsen of stapelen, deze telehandler staat garant voor efficiëntie en betrouwbaarheid in elke situatie. Met een hefvermogen van 2,5 ton en een hefhoogte van 6 meter biedt hij voldoende kracht en bereik om zelfs de meest veeleisende taken aan te kunnen.

Dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid is de MLT 625H 75K ook perfect geschikt voor gebruik op krappe werkplekken. Of u nu werkt op bouwplaatsen, in magazijnen of op boerderijen, deze telehandler manoeuvreert moeiteloos door smalle gangpaden en beperkte ruimtes, waardoor u tijd en moeite bespaart.

Naast zijn indrukwekkende prestaties is de Manitou MLT 625H 75K ook voorzien van geavanceerde technologische functies die uw werk gemakkelijker maken. Met intuïtieve bedieningselementen en een comfortabele cabine biedt hij een ergonomische werkomgeving voor de bestuurder, wat resulteert in meer comfort en minder vermoeidheid tijdens lange werkdagen.

Kortom, als u op zoek bent naar een telehandler die kracht, veelzijdigheid en gebruiksgemak combineert, dan is de Manitou MLT 625H 75K de juiste keuze. Optimaliseer uw productiviteit en haal het maximale uit uw werkzaamheden met deze betrouwbare en efficiënte machine.

Offerte voor Manitou MLT 625H 75K

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.