Kubota LX-351 HDW

De nieuwe LX-Serie van Kubota combineert het beste van twee werelden en zet een nieuwe standaard in kwaliteit en uitvoering. Of het nu gaat om grasmaaien, transport, wegenonderhoud of sneeuwruimen, dit betrouwbare, compacte Multi talent kan een breed scala aan werkzaamheden op gemeentelijk en aanverwante gebieden vol vertrouwen en met comfort en vermogen aan.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota LX-351
Beschikt over een Kubota 4 cilinder dieselmotor van 35 pk
Kubota hydrostatische transmissie met 3 groepen
Auto-Throttle functie: synchroniseer rijsnelheid en motortoerental met slechts één pedaal
Stuurbekrachtigingen
Pompcapaciteit: 20,4 l/min
Een hefvermogen van 1.150 kg aan de achterzijde
4 wielaandrijving
Zijspiegels
Zwaailamp
Wielen voorzijde:  265/55R12
Wielen achterzijde:  300/70R20

 

Ontdek de Kracht en Prestaties van de Kubota LX-351 voor Groundcare
De Kubota LX-351 biedt een uitgebreid assortiment aan krachtige machines die zijn ontworpen om aan de eisen van professionals in de groundcare-sector te voldoen. Met zijn veelzijdigheid, betrouwbaarheid en geavanceerde technologie is de Kubota LX-351 de perfecte keuze voor gemeentelijke diensten, hoveniersbedrijven en groenvoorzieningsprofessionals.

Veelzijdigheid en Betrouwbaarheid
Of het nu gaat om maaien, bladblazen, verticuteren of sneeuwruimen, de machines uit de Kubota LX-351 serie bieden een breed scala aan toepassingen en leveren consistente prestaties onder verschillende omstandigheden. Dankzij de betrouwbare Kubota-motoren en hoogwaardige componenten bent u verzekerd van duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Gebruiksgemak en Comfort
De Kubota LX-351 is ontworpen met de gebruiker in gedachten. Met intuïtieve bedieningselementen, verstelbare stoelen en ergonomisch ontworpen bedieningspanelen bieden deze machines een comfortabele werkomgeving, zelfs tijdens lange werkdagen. Het gestroomlijnde ontwerp zorgt voor uitstekend zicht en gemakkelijke toegang tot alle functies.

Duurzaamheid en Prestaties
Kubota staat bekend om zijn ongeëvenaarde duurzaamheid en prestaties. De Kubota LX-351 is gebouwd om langdurige prestaties te leveren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Met regelmatig onderhoud blijven deze machines jarenlang probleemloos functioneren, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor uw bedrijf.

Conclusie
Of u nu verantwoordelijk bent voor het onderhoud van openbare parken, sportvelden of groene ruimtes rondom bedrijfspanden, de Kubota LX-351 biedt de veelzijdigheid, betrouwbaarheid en prestaties die u nodig heeft om uw taken efficiënt uit te voeren.

Offerte voor Kubota LX-351 HDW

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.