Kubota L1501 met frontlader

Robuust en voorzien van een geweldige uitrusting, passen de trekkers van de L1-serie zich perfect aan uw behoeften aan. Met hun krachtige dieselmotoren, robuuste aandrijflijnen en grote hefvermogen biedt deze serie onovertroffen waar voor uw geld.

 

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Toepassing

Staat

Beschrijving

Kubota L1501
Beschikt over een Kubota 4 cilinder dieselmotor van 50 pk
Hydrostatische aandrijving met 3 groepen
Stuurbekrachtigingen
Pompcapaciteit: 35,6 l/min
Een hefvermogen van 1.750 kg aan de achterzijde, dit is het hoogste hefvermogen in zijn klasse
4 wielaandrijving
Zijspiegels
Werklicht achteraan
LED zwaailamp
Uitgerust met een frontlader, MX C4+
Wielen voorzijde: Garden Pro 29×12.00-15
Wielen achterzijde: Garden Pro 475/65D20

Demo model met 48u op de teller

 

Ontdek de kracht en efficiëntie van de Kubota L1501 tractor
Stap in de wereld van ongeëvenaarde kracht en betrouwbaarheid met de Kubota L1501 tractor. Deze indrukwekkende machine, doordrenkt met de kenmerkende kwaliteit en duurzaamheid van Kubota, staat klaar om al uw landbouwuitdagingen aan te pakken.

Krachtige prestaties
Met zijn krachtige motor en robuuste ontwerp is de Kubota L1501 de ideale partner voor een breed scala aan landbouwtaken, waaronder landbewerking en ladingtransport. Zijn compacte formaat maakt hem uiterst wendbaar, zelfs op terreinen met beperkte ruimte, terwijl zijn solide constructie garant staat voor langdurige prestaties zonder concessies te doen aan betrouwbaarheid.

Comfort en gebruiksgemak
Maar dat is nog niet alles. De Kubota L1501 biedt niet alleen uitstekende prestaties, maar ook ongeëvenaard comfort en gebruiksgemak. Met zijn ergonomisch ontworpen stoel en intuïtieve bedieningselementen kunt u moeiteloos lange dagen op het veld doorbrengen zonder vermoeid te raken.

Conclusie
Klaar om uw landbouwactiviteiten naar nieuwe hoogten te tillen? Kies voor de Kubota L1501 en ontdek de perfecte combinatie van kracht, betrouwbaarheid en comfort die uw bedrijf nodig heeft.

Offerte voor Kubota L1501 met frontlader

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.