Kubota L1-522 DW

DE UNIVERSELE COMPACTTRACTOR

Robuust en voorzien van een geweldige uitrusting, passen de nieuwe trekkers van de L1-serie zich perfect aan uw behoeften aan. Met hun krachtige dieselmotoren, robuuste aandrijflijnen en grote hefvermogen biedt deze serie onovertroffen waar voor uw geld.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota L1-522
Beschikt over een Kubota 4 cilinder dieselmotor van 55 pk
Kubota mechanische transmissie met 2×4 groepen
Stuurbekrachtigingen
Pompcapaciteit: 37 l/min
Een hefvermogen van 1.750 kg aan de achterzijde, dit is het hoogste hefvermogen in zijn klasse
4 wielaandrijving
Zijspiegels
LED zwaailamp
Wielen voorzijde: GPO 280/70R16
Wielen achterzijde: GPO 420/70R24

 

Ontdek de Kracht en Efficiëntie van de Kubota L1-522 Tractor
Op zoek naar een betrouwbare en krachtige tractor die aan al uw landbouwbehoeften voldoet? Maak kennis met de Kubota L1-522, een robuuste machine die ontworpen is om te presteren onder verschillende omstandigheden. Of u nu een professionele landbouwer bent of een enthousiaste hobbyist, de L1-522 biedt de prestaties en duurzaamheid waar Kubota om bekend staat.

Krachtige Prestaties
Met zijn krachtige motor levert de Kubota L1-522 indrukwekkende prestaties, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Of het nu gaat om ploegen, maaien, frezen of andere landbouwwerkzaamheden, de L1-522 is gebouwd om te presteren en biedt de nodige kracht om elke taak aan te kunnen.

Veelzijdigheid en Wendbaarheid
Dankzij zijn veelzijdigheid en wendbaarheid is de Kubota L1-522 geschikt voor een breed scala aan toepassingen. Of u nu op het veld werkt, in de boomgaard of op de boerderij, deze tractor biedt de manoeuvreerbaarheid en precisie die u nodig heeft om efficiënt te werken, zelfs in beperkte ruimtes.

Comfort en Gebruiksgemak
De Kubota L1-522 is niet alleen krachtig, maar ook comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. Met zijn ergonomisch ontworpen cabine en intuïtieve bedieningselementen biedt deze tractor een comfortabele werkomgeving, zelfs tijdens lange dagen op het veld. Het overzichtelijke dashboard zorgt voor gemakkelijke toegang tot alle functies en bedieningselementen.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Kubota staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de L1-522 is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, is deze tractor ontworpen om jarenlang probleemloos te presteren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Conclusie
Of u nu een professionele landbouwer bent die dagelijks vertrouwt op zijn machines of een hobbyist die zijn terrein wil onderhouden, de Kubota L1-522 is de ideale keuze. Met zijn krachtige prestaties, veelzijdigheid en duurzaamheid biedt de L1-522 alles wat u nodig heeft om uw landbouwwerkzaamheden efficiënt en effectief uit te voeren.

Offerte voor Kubota L1-522 DW

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.