Kubota BX-261

De motoren zijn uiterst betrouwbaar. Hoge vermogensreserves zijn hun uitstekende eigenschappen. De robuuste hydrostatische transmissie en de extreme wendbaarheid zorgen voor een maximale productiviteit. Het ruime bestuurdersplatform biedt een aangename werkruimte. Een comfortabele bediening is gegarandeerd. De sterke hefinrichting achter biedt veel hefvermogen. Dankzij deze 3-punts hef kan een grote verscheidenheid aan werktuigen worden gebruikt.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota BX-261
Beschikt over een Kubota dieselmotor van 26 pk
Hydrostatische rijaandrijving en stuurbekrachtiging
Pompcapaciteit: 24 l/min
4 wielaandrijving
Een snelheid tot 13,5 km/u
Front hitch kit
Mechanisch geveerde zetel
Zwaailamp
Wielen voorzijde: 18 × 8,5 –10
Wielen achterzijde: 26 × 12 –12

 

Ontdek de Kracht en Wendbaarheid van de Kubota BX-261 Compacte Tractor
Op zoek naar een betrouwbare en krachtige compacte tractor die u kan helpen bij al uw landbouw- en tuinbouwbehoeften? Maak kennis met de Kubota BX-261, een machine die kracht, precisie en duurzaamheid combineert om uw werk efficiënter en gemakkelijker te maken. Of u nu een professionele landbouwer bent of een enthousiaste tuinier, de Kubota BX-261 staat klaar om u te ondersteunen bij al uw taken.

Krachtige Prestaties
Met zijn robuuste Kubota D902 motor levert de BX-261 indrukwekkende prestaties, ongeacht de uitdaging die voor u ligt. Met een vermogen van 26 pk biedt deze compacte tractor voldoende kracht om moeiteloos te ploegen, maaien, frezen en meer. De motor is ontworpen voor efficiëntie en betrouwbaarheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Wendbaarheid en Nauwkeurigheid
Dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid is de Kubota BX-261 perfect geschikt voor gebruik in krappe ruimtes en op lastig terrein. Met zijn nauwkeurige besturing en responsieve bediening kunt u gemakkelijk manoeuvreren rond obstakels en in smalle doorgangen. Dit geeft u de controle die u nodig heeft om zelfs de meest uitdagende taken uit te voeren.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Kubota staat bekend om zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de BX-261 vormt daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, is deze compacte tractor ontworpen om jarenlang probleemloos te presteren, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Met regelmatig onderhoud blijft de BX-261 uw trouwe partner op het veld, seizoen na seizoen.

Conclusie
Of u nu een professional bent die dagelijks vertrouwt op een betrouwbare machine of een hobbyist die zijn landgoed wil onderhouden, de Kubota BX-261 is de ideale keuze. Met zijn krachtige prestaties, nauwkeurige besturing en duurzaamheid biedt de BX-261 de veelzijdigheid die u nodig heeft voor al uw landbouw- en tuinbouwprojecten. Ontdek vandaag nog de Kubota BX-261 en ervaar zelf de voordelen van deze compacte krachtpatser.

Offerte voor Kubota BX-261

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.