Kubota B2-261 HST

De krachtige, compleet uitgeruste compacte tractoren van de B2-serie zijn toonaangevend op het gebied van prestatievermogen en gebruikscomfort. Ze blinken uit door hun geavanceerde ergonomie en vele functies om al uw werkzaamheden te vergemakkelijken.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Beschikt over een Kubota dieselmotor van 26 pk
Hydrostatische rijaandrijving met 3 groepen
Pompcapaciteit: 33,1 l/min
4 wielaandrijving
Een rijsnelheid tot 22 km/u
Front hydraulic kit
Lucht geveerde zetel
Zwaailamp
Zijspiegels
Rear coupluer kit
Wielen voorzijde: 240/60R12 GPO
Wielen achterzijde: 280/70R18 GPO

 

Ontdek de Kracht en Wendbaarheid van de Kubota B2-261 HST
Op zoek naar een compacte tractor die kracht en wendbaarheid combineert? Maak kennis met de Kubota B2-261 HST, een betrouwbare metgezel voor al uw landbouw- en tuinbouwbehoeften. Met zijn indrukwekkende vermogen, precisiebesturing en duurzaamheid is de B2-261 HST de perfecte keuze voor zowel professionele landbouwers als hobbyisten.

Krachtige Prestaties
Dankzij de krachtige Kubota D1105 motor levert de B2-261 HST uitstekende prestaties, ongeacht de taak die voor u ligt. Met een vermogen van 26 pk biedt deze tractor voldoende kracht om moeiteloos te ploegen, maaien, frezen en meer. De motor is ontworpen voor efficiëntie en betrouwbaarheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Hydrostatische Transmissie voor Soepele Bediening
Met zijn hydrostatische transmissie (HST) biedt de Kubota B2-261 HST nauwkeurige en soepele bediening voor een comfortabele rijervaring. De traploze snelheidsregeling maakt het gemakkelijk om te manoeuvreren op verschillende terreinen, terwijl de HST zorgt voor moeiteloze acceleratie en deceleratie. Hierdoor behoudt u optimale controle over uw werkzaamheden.

Wendbaarheid en Duurzaamheid
Dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid is de Kubota B2-261 HST perfect geschikt voor gebruik in krappe ruimtes en op lastig terrein. Gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, is deze tractor ontworpen om jarenlang probleemloos te presteren, zelfs onder zware omstandigheden. Met regelmatig onderhoud blijft de B2-261 HST uw betrouwbare partner op het veld.

Conclusie
Of u nu een professionele landbouwer bent die op zoek is naar een veelzijdige tractor voor dagelijkse taken, of een enthousiaste hobbyist die zijn terrein wil onderhouden, de Kubota B2-261 HST voldoet aan al uw behoeften. Met zijn krachtige prestaties, nauwkeurige bediening en duurzaamheid is de B2-261 HST de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare compacte tractor.

Offerte voor Kubota B2-261 HST

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.