Kubota B2-231 HST

De krachtige, compleet uitgeruste compacte tractoren van de B2-serie zijn toonaangevend op het gebied van prestatievermogen en gebruikscomfort. Ze blinken uit door hun geavanceerde ergonomie en vele functies om al uw werkzaamheden te vergemakkelijken.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Beschikt over een Kubota dieselmotor van 23 pk
Hydrostatische rijaandrijving met 3 groepen
Pompcapaciteit: 33,1 l/min
4 wielaandrijving
Een snelheid tot 20 km/u
Front hydraulic kit
Mechanisch geveerde zetel
Zwaailamp
Zijspiegels
Rear coupluer kit
Wielen voorzijde: 240/60R12 GPO
Wielen achterzijde: 280/70R18 GPO

 

Ontdek de Kracht en Efficiëntie van de Kubota B2-231 HST
Op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige tractor voor al uw landbouw- en tuinbouwbehoeften? Maak kennis met de Kubota B2-231 HST, een krachtige machine ontworpen om uw werk gemakkelijker en efficiënter te maken. Met zijn indrukwekkende vermogen, precisiebesturing en duurzaamheid is de B2-231 HST de perfecte keuze voor zowel professionele landbouwers als gepassioneerde tuiniers.

Krachtige Prestaties
Met zijn sterke Kubota D1105 motor levert de B2-231 HST ongeëvenaarde prestaties, ongeacht de taak die voor u ligt. Met een vermogen van 23 pk beschikt u over voldoende kracht om moeiteloos te ploegen, maaien, frezen en nog veel meer. De motor is ontworpen om soepel en efficiënt te werken, zelfs onder zware belasting, wat resulteert in consistente prestaties in het veld.

Hydrostatische Transmissie voor Ultieme Besturing
Dankzij de hydrostatische transmissie (HST) biedt de Kubota B2-231 HST nauwkeurige en intuïtieve besturing voor een moeiteloze rijervaring. Met zijn traploze snelheidsregeling kunt u gemakkelijk manoeuvreren op elk terrein, van vlakke velden tot heuvelachtige gronden. De HST zorgt voor soepele acceleratie en deceleratie, waardoor u optimale controle heeft over uw werkzaamheden.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Kubota staat bekend om zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de B2-231 HST vormt daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, is deze tractor ontworpen om jarenlang probleemloos te presteren, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Met regelmatig onderhoud blijft de B2-231 HST uw trouwe partner op het veld, seizoen na seizoen.

Conclusie
Of u nu een professionele landbouwer bent die op zoek is naar een betrouwbare machine voor dagelijkse taken, of een gepassioneerde tuinier die behoefte heeft aan een veelzijdig hulpmiddel voor het onderhouden van uw landgoed, de Kubota B2-231 HST staat klaar om aan al uw behoeften te voldoen. Met zijn krachtige prestaties, nauwkeurige besturing en duurzaamheid is de B2-231 HST de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare compacte tractor.

Offerte voor Kubota B2-231 HST

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.