Kubota B1-241

De Kubota B1-serie is klein van formaat maar groot in werkprestaties, deze tractor biedt u een uitstekende kwaliteit, een dieselmotor en is goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg. Deze tractor range geeft u vermogens van 12 tot 24 pk, zijn uiterst krachtig, compact en economisch.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota B1-241
Beschikt over een Kubota dieselmotor van 24 pk
Mechanische transmissie
Stuurbekrachtigingen
Pompcapaciteit: 16,9 l/min
4 wielaandrijving
Een snelheid tot 18,9 km/u
Stoel met controle systeem
Zijspiegels
Zwaailamp
Wielen voorzijde: GPO 240/60R12
Wielen achterzijde: GPO 280/70R18

 

Ontdek de Kracht en Wendbaarheid van de Kubota B1-241
Op zoek naar een compacte tractor die kracht combineert met wendbaarheid? Maak kennis met de Kubota B1-241, een betrouwbare partner voor al uw landbouw- en tuinbouwprojecten. Ontworpen om te presteren onder alle omstandigheden, biedt de Kubota B1-241 de perfecte balans tussen vermogen, precisie en duurzaamheid.

Krachtige Prestaties
Met zijn krachtige Kubota D1005 motor levert de B1-241 indrukwekkende prestaties, ongeacht de taak. Met een vermogen van 24 pk kunt u rekenen op voldoende kracht om te ploegen, maaien, slepen en meer. Of u nu werkt op vlak terrein of op glooiend landschap, de B1-241 staat garant voor betrouwbare prestaties bij elke klus.

Wendbaarheid zonder Compromis
Dankzij zijn compacte formaat en uitstekende manoeuvreerbaarheid is de Kubota B1-241 perfect geschikt voor gebruik in krappe ruimtes en op lastig terrein. Met een draaicirkel die zorgt voor soepele bochten, kunt u met gemak navigeren rond obstakels en nauwe doorgangen, waardoor uw efficiëntie toeneemt en uw werk gemakkelijker wordt.

Duurzaamheid die Lang meegaat
Kubota staat bekend om zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de B1-241 is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, is deze compacte tractor ontworpen om jarenlang probleemloos te presteren, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Met regelmatig onderhoud blijft de B1-241 u keer op keer betrouwbaar van dienst zijn.

Conclusie
Of u nu een ervaren landbouwer bent die op zoek is naar een veelzijdige tractor voor dagelijkse taken, of een tuinier die behoefte heeft aan een betrouwbaar hulpmiddel voor het onderhouden van uw terrein, de Kubota B1-241 staat klaar om aan al uw behoeften te voldoen. Met zijn krachtige prestaties, uitstekende wendbaarheid en ongeëvenaarde duurzaamheid is de B1-241 de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare compacte tractor.

Offerte voor Kubota B1-241

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.