Kubota B1-181 met maaidek

De Kubota B1-serie is klein van formaat maar groot in werkprestaties, deze tractor biedt u een uitstekende kwaliteit, een dieselmotor en is goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg. Deze tractor range geeft u vermogens van 12 tot 24 pk, zijn uiterst krachtig, compact en economisch.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Toepassing

Staat

Beschrijving

Kubota B1-181 met maaidek
Beschikt over een Kubota dieselmotor van 18 pk
Mechanische transmissie 2 groepen met 3 versnellingen
Pompcapaciteit: 14,1 l/min
4 wielaandrijving
Uitgerust met een mulch maaidek van 122 cm
Een snelheid tot 17,5 km/u
Geveerde stoel
Zijspiegels
Zwaailamp
Wielen vooraan 20×8.00-10
Wielen achteraan 215/80R15

 

Ontdek de Kracht en Wendbaarheid van de Kubota B1-181
Op zoek naar betrouwbaarheid, prestaties en duurzaamheid in één compact pakket? Maak kennis met de Kubota B1-181, de ultieme metgezel voor al uw landbouw- en tuinbouwbehoeften. Ontworpen om te excelleren in zowel kracht als wendbaarheid, is de Kubota B1-181 een klasse apart.

Krachtig Presteren
Met een robuuste Kubota D1305 motor onder de motorkap levert de B1-181 krachtige prestaties, zodat u moeiteloos elk terrein kunt bedwingen. Met een vermogen van 18 pk bent u verzekerd van voldoende vermogen om elke taak aan te kunnen, van ploegen tot maaien en alles daartussenin.

Wendbaarheid zonder Compromis
Dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid is de Kubota B1-181 de perfecte metgezel voor werkzaamheden in krappe ruimtes en op oneffen terrein. Met een draaicirkel van slechts x meter manoeuvreert u moeiteloos door de meest uitdagende omgevingen, waardoor uw efficiëntie en productiviteit toenemen.

Duurzaamheid die Duurt
Kubota staat bekend om zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de B1-181 is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, is deze compacte tractor ontworpen om jarenlang probleemloos te presteren, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Conclusie
Of u nu een ervaren landbouwer bent of een enthousiaste tuinier, de Kubota B1-181 is de ideale keuze voor al uw landbouw- en tuinbouwbehoeften. Met zijn krachtige prestaties, ongeëvenaarde wendbaarheid en onwrikbare duurzaamheid, zet de B1-181 de standaard voor compacte tractoren. Ontdek vandaag nog de Kubota B1-181 en ervaar de perfecte combinatie van kracht, wendbaarheid en betrouwbaarheid.

Offerte voor Kubota B1-181 met maaidek

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.