Kubota B1-161

De Kubota B1-serie is klein van formaat maar groot in werkprestaties, deze tractor biedt u een uitstekende kwaliteit, een dieselmotor en is goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg. Deze tractor range geeft u vermogens van 12 tot 24 pk (16 -24 pk in UK), zijn uiterst krachtig, compact en economisch.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Beschikt over een Kubota dieselmotor van 16 pk
Mechanische transmissie
Pompcapaciteit: 14,1 l/min
4 wielaandrijving
Een snelheid tot 17,5 km/u
Zijspiegels
Zwaailamp

 

Ontdek de Kracht en Wendbaarheid van de Kubota B1-161
Op zoek naar betrouwbaarheid, prestaties en duurzaamheid in één compact pakket? Maak kennis met de Kubota B1-161, de ultieme metgezel voor al uw landbouw- en tuinbouwbehoeften. Ontworpen om te excelleren in zowel kracht als wendbaarheid, is de Kubota B1-161 een klasse apart.

Krachtig Presteren
Met een robuuste Kubota D1305 motor onder de motorkap levert de B1-161 krachtige prestaties, zodat u moeiteloos elk terrein kunt bedwingen. Met een vermogen van 16 pk bent u verzekerd van voldoende vermogen om elke taak aan te kunnen, van ploegen tot maaien en alles daartussenin.

Wendbaarheid zonder Compromis
Dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid is de Kubota B1-161 de perfecte metgezel voor werkzaamheden in krappe ruimtes en op oneffen terrein. Met een draaicirkel van slechts x meter manoeuvreert u moeiteloos door de meest uitdagende omgevingen, waardoor uw efficiëntie en productiviteit toenemen.

Duurzaamheid die Duurt
Kubota staat bekend om zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de B1-161 is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, is deze compacte tractor ontworpen om jarenlang probleemloos te presteren, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Conclusie
Of u nu een ervaren landbouwer bent of een enthousiaste tuinier, de Kubota B1-161 is de ideale keuze voor al uw landbouw- en tuinbouwbehoeften. Met zijn krachtige prestaties, ongeëvenaarde wendbaarheid en onwrikbare duurzaamheid, zet de B1-161 de standaard voor compacte tractoren. Ontdek vandaag nog de Kubota B1-161 en ervaar de perfecte combinatie van kracht, wendbaarheid en betrouwbaarheid.

Offerte voor Kubota B1-161

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.