Kubota BX-231

De motoren zijn uiterst betrouwbaar. Hoge vermogensreserves zijn hun uitstekende eigenschappen. De robuuste hydrostatische transmissie en de extreme wendbaarheid zorgen voor een maximale productiviteit. Het ruime bestuurdersplatform biedt een aangename werkruimte. Een comfortabele bediening is gegarandeerd. De sterke hefinrichting achter biedt veel hefvermogen. Dankzij deze 3-punts hef kan een grote verscheidenheid aan werktuigen worden gebruikt.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Beschikt over een Kubota dieselmotor van 23 pk
Hydrostatische rijaandrijving en stuurbekrachtiging
Pompcapaciteit: 24 l/min
4 wielaandrijving
Een snelheid tot 13,5 km/u
Front hitch kit
Mechanisch geveerde zetel
Zwaailamp
Wielen voorzijde: 18 × 8,5 –10
Wielen achterzijde: 26 × 12 –12

 

Kracht en Precisie: Ontdek de Kubota BX-231 Compacte Tractor
Op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige compacte tractor die aan al uw landbouw- en tuinbouwbehoeften voldoet? Maak kennis met de Kubota BX-231, een machine die kracht, precisie en duurzaamheid combineert om uw werk efficiënter en gemakkelijker te maken. Of u nu een professionele landbouwer bent of een gepassioneerde tuinier, de Kubota BX-231 staat klaar om u te helpen bij al uw taken.

Krachtige Prestaties
Met zijn betrouwbare Kubota D902 motor levert de BX-231 indrukwekkende prestaties, ongeacht de klus die voor u ligt. Met een vermogen van 23 pk beschikt u over voldoende kracht om moeiteloos te ploegen, maaien, frezen en nog veel meer. De motor is ontworpen voor efficiëntie en betrouwbaarheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Wendbaarheid en Nauwkeurigheid
Dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid is de Kubota BX-231 perfect geschikt voor gebruik in krappe ruimtes en op lastig terrein. Met zijn nauwkeurige besturing en responsieve bediening kunt u gemakkelijk manoeuvreren rond obstakels en in smalle doorgangen. Dit geeft u de controle die u nodig heeft om zelfs de meest uitdagende taken uit te voeren.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Kubota staat bekend om zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de BX-231 is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, is deze compacte tractor ontworpen om jarenlang probleemloos te presteren, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Met regelmatig onderhoud blijft de BX-231 uw trouwe partner op het veld, seizoen na seizoen.

Conclusie
Of u nu een professional bent die dagelijks vertrouwt op een betrouwbare machine of een hobbyist die zijn landgoed wil onderhouden, de Kubota BX-231 is de perfecte keuze. Met zijn krachtige prestaties, nauwkeurige besturing en duurzaamheid is de BX-231 een veelzijdige tractor die aan al uw verwachtingen voldoet. Ontdek vandaag nog de Kubota BX-231 en ervaar zelf de voordelen van deze compacte krachtpatser.

Offerte voor Kubota BX-231

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.