Houtversnipperaar De Clippeleir 16/26 H 3-P

Probleemloos versnipperen van rondhout tot maximaal 16 cm. Dit type heeft een doorlaatopening van 16×26 cm.

De Clippeleir

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Houtversnipperaar De Clippeleir 16/26 H 3-P:
Machine met eigen hydraulische pompgroep
Gewicht van 575 kg
3-punt aanbouw voor trekkers van 35 tot 100 pk
Max. capaciteit in rondhout: 160 mm ø
140 kg zware hakselschijf: 37 mm dik, 760 mm ø
Twee traploos regelbare snijmessen
Twee agressieve invoerrollen, 26 cm breed, elk met eigen hydromotor Danfoss
Traploze hydraulische snipperlengteregeling
Veiligheidsbeugel met invoer-, stop- en terugvoerschakeling
Uitwerpbuis 360° draaibaar, 2,4 m hoog met regelbare uitwerpklep
Breed ventilatorhuis met zeer goede blaaskracht
Max. capaciteit bij 1000 T aftakasaandrijving
Aftakas met vrijloop

 

Optimaliseer Jouw Houtverwerking met De Clippeleir 16/26 H 3-P Houtversnipperaar

Op zoek naar een krachtige oplossing voor het verwerken van houtafval? Ontdek de Clippeleir 16/26 H 3-P houtversnipperaar – jouw partner in efficiënte houtverwerking. Deze hoogwaardige machine is ontworpen om jouw houtsnippers te produceren met maximale snelheid en precisie.

De Clippeleir 16/26 H 3-P houtversnipperaar biedt een indrukwekkende capaciteit en veelzijdigheid voor verschillende toepassingen. Met zijn robuuste constructie en krachtige motor kan hij moeiteloos takken, snoeiafval, takkenbossen en ander houtafval verwerken tot hoogwaardige snippers.

Dankzij de geavanceerde technologieën en het doordachte ontwerp van de Clippeleir 16/26 H 3-P ben je verzekerd van consistente prestaties en betrouwbaarheid, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. De machine is voorzien van een hydraulische invoerrol, wat zorgt voor een soepele en efficiënte materiaalverwerking.

Met zijn compacte formaat en gebruiksvriendelijke bedieningselementen is de Clippeleir 16/26 H 3-P houtversnipperaar eenvoudig te gebruiken en te verplaatsen naar elke gewenste locatie. Of je nu werkt in de tuinbouw, bosbouw, landschapsarchitectuur of andere sectoren, deze machine biedt de perfecte oplossing voor al jouw houtverwerkingsbehoeften.

Kies voor de Clippeleir 16/26 H 3-P houtversnipperaar en optimaliseer jouw houtverwerking met maximale efficiëntie en minimale inspanning. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe deze machine het verschil kan maken voor jouw bedrijf.

Offerte voor Houtversnipperaar De Clippeleir 16/26 H 3-P

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.