Houtversnipperaar De Clippeleir 16/26 3-P

Probleemloos versnipperen van rondhout tot maximaal 16 cm. Dit type heeft een doorlaatopening van 16×26 cm.

De Clippeleir

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Houtvernipperaar De Clippeleir 16/26 3-P
Invoerrollen aangedreven door de trekkerhydraulica
Gewicht van 555 kg
3-punt aanbouw voor trekkers van 35 tot 100 pk
Max. capaciteit in rondhout: 160 mm ø
140 kg zware hakselschijf: 37 mm dik, 760 mm ø
Twee traploos regelbare snijmessen
Twee agressieve invoerrollen, 26 cm breed, elk met eigen hydromotor Danfoss
Traploze hydraulische snipperlengteregeling
Veiligheidsbeugel met invoer-, stop- en terugvoerschakeling
Uitwerpbuis 360° draaibaar, 2,4 m hoog met regelbare uitwerpklep
Breed ventilatorhuis met zeer goede blaaskracht
Max. capaciteit bij 1000 T aftakasaandrijving
Aftakas met vrijloop

 

Natuurlijke Kracht: Ontdek de Houtversnipperaar De Clippeleir 16/26 3-P

Zoekt u een krachtige en betrouwbare houtversnipperaar? Ontdek dan de Houtversnipperaar De Clippeleir 16/26 3-P. Met zijn indrukwekkende prestaties en duurzaamheid is deze machine de ideale partner voor het versnipperen van hout in diverse omgevingen.

De Clippeleir 16/26 3-P is ontworpen met het oog op efficiëntie en gebruiksgemak. Dankzij zijn robuuste constructie en krachtige motor kan hij moeiteloos takken, stammen en ander houtafval verwerken tot fijne snippers. Of u nu een professionele hovenier, een bosbouwer of een particuliere gebruiker bent, deze houtversnipperaar biedt u de prestaties die u nodig heeft.

Wat deze versnipperaar onderscheidt, is zijn veelzijdigheid. Met een snipperdiameter van 16 cm en een invoeropening van 26 x 43 cm kan hij een breed scala aan houtmaterialen aan. Bovendien is hij uitgerust met een handige 3-P aandrijving, wat zorgt voor een soepele en efficiënte werking, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Naast zijn indrukwekkende vermogen is de Houtversnipperaar De Clippeleir 16/26 3-P ook ontworpen met het oog op veiligheid en gebruiksgemak. Hij is voorzien van diverse veiligheidsvoorzieningen, zoals een noodstop en een omkeerfunctie, om ongelukken te voorkomen en de gebruiker te beschermen.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige houtversnipperaar die compromisloze prestaties levert, dan is de Houtversnipperaar De Clippeleir 16/26 3-P de juiste keuze. Betrouwbaarheid, efficiëntie en veelzijdigheid komen samen in deze krachtige machine, waardoor hij een waardevolle investering is voor elke professional of enthousiaste amateur.

Offerte voor Houtversnipperaar De Clippeleir 16/26 3-P

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.