Houtversnipperaar De Clippeleir 23/30H

Probleemloos versnipperen van rond hout tot 23 cm, dit type heeft een doorlaatopening van 23×30 cm.

De Clippeleir

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Houtversnipperaar De Clippeleir 23/30H
Gewicht van 960 kg
3-punt aanbouw Cat. II voor trekkers van 65 tot 150 PK
Max. capaciteit in rondhout: 230 mm ø
Trechter met opklapbare tafel
160 kg zware hakselschijf 870 mm ø met drie regelbare snijmessen
Twee agressieve invoerrollen, 30 cm breed, elk met eigen oliemotor Danfoss
Bediening via drukknoppen, veiligheidsbeugel voor noodstop
Uitwerpbuis traploos draaibaar, met regelbare uitwerp
1000T aandrijving

 

Optimaliseer Houtverwerking met de Krachtige Houtversnipperaar De Clippeleir 23/30H

Ontdek de ultieme oplossing voor efficiënte houtverwerking met de Houtversnipperaar De Clippeleir 23/30H. Met zijn indrukwekkende vermogen en betrouwbaarheid is deze machine ontworpen om aan al uw versnipperingsbehoeften te voldoen.

De Houtversnipperaar De Clippeleir 23/30H is een ware krachtpatser in het verwerken van hout. Met een snipperdiameter van 23 cm en een krachtige motor kan hij moeiteloos takken, stammen en ander houtafval verwerken tot fijne snippers. Of u nu een professionele hovenier, een bosbouwer of een enthousiaste tuinier bent, deze houtversnipperaar staat garant voor optimale prestaties.

De veelzijdigheid van de De Clippeleir 23/30H is ongeëvenaard. Dankzij zijn robuuste constructie en grote invoeropening kan hij een breed scala aan houtmaterialen aan, waardoor u efficiënt kunt werken zonder concessies te doen aan kwaliteit. Bovendien is hij uitgerust met handige functies zoals een omkeerfunctie en een veiligheidsschakelaar, waardoor u met gemoedsrust kunt werken.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige houtversnipperaar die maximale prestaties levert, dan is de Houtversnipperaar De Clippeleir 23/30H de ideale keuze. Met zijn kracht, veelzijdigheid en gebruiksgemak is hij een waardevolle aanwinst voor elke professionele gebruiker of enthousiaste amateur. Versnipper uw houtafval probleemloos en efficiënt met deze betrouwbare machine.

Offerte voor Houtversnipperaar De Clippeleir 23/30H

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.