Kubota ZD1211 zero-turn

De ZD-serie biedt comfort en snelheid van werken. Uitgerust met een krachtige 26 pk dieselmotor en een HST-transmissie met hoge capaciteit, voldoet het aan alle eisen van de professionele gebruikers. Haal het maximale uit deze ZERO-turn zitmaaiers!

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota ZD1211 zero-turn

Beschikt over een Kubota dieselmotor van 25 pk
Onafhankelijke hydrostatische rijaandrijving
Maaibreedte van 152 cm, 3 messen
Nauwkeurige maaihoogte instelling via draaiknop

 

Kubota ZD1211 Zero-Turn: Ultieme Maai-Efficiëntie en Wendbaarheid

De Kubota ZD1211 zero-turn maaier is de ultieme keuze voor professionals en particulieren die streven naar ongeëvenaarde maai-efficiëntie en wendbaarheid. Met zijn krachtige prestaties, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid biedt de ZD1211 een uitzonderlijke maaiervaring die voldoet aan de hoogste normen.

Krachtige Prestaties:
Uitgerust met een krachtige Kubota dieselmotor levert de ZD1211 consistente en betrouwbare prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden. Het vermogen van de motor zorgt voor een efficiënte en moeiteloze maaiervaring, ongeacht het terrein.

Superieure Wendbaarheid:
Dankzij het zero-turn ontwerp van de Kubota ZD1211 kunt u met precisie manoeuvreren en draaien zonder tijd te verliezen. Dit maakt het ideaal voor het maaien van complexe landschappen, nauwe paden en rond obstakels.

Comfort en Ergonomie:
Met een comfortabele bestuurdersstoel, ergonomisch ontworpen bedieningselementen en een geavanceerde vering biedt de ZD1211 een ongeëvenaard niveau van comfort tijdens het maaien. Lange maaisessies worden minder vermoeiend, waardoor u efficiënter kunt werken.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Kubota staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare machines, en de ZD1211 is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en componenten is deze zero-turn maaier ontworpen voor langdurig gebruik en minimale onderhoudsbehoeften.

Kies voor de Kubota ZD1211 zero-turn maaier en ervaar de perfecte combinatie van prestaties, wendbaarheid en comfort bij het onderhouden van uw gazon.

Offerte voor Kubota ZD1211 zero-turn

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.