Kubota Z2-481 zitmaaier

De Kubota Z2-481 is de zero-turn maaier voor veeleisende particuliere klanten of semi-professionals. Zijn krachtige 22 pk motor en 122 cm breed gelast maaidek leveren uitzonderlijke maaiprestaties. Het K-Ride systeem en het op silent-block gemonteerde platform zorgen voor meer comfort voor de bestuurder door de trillingen in armen en benen te verminderen. Net als zijn kleinere broer heeft de Z2-481 een stevig chassis dat een lange levensduur en betrouwbaarheid garandeert.

 

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Beschrijving

Kubota Z2-481 
Beschikt over een Kawasaki benzinemotor van 22 pk
Onafhankelijke hydrostatische rijaandrijving
Maaibreedte van 122 cm, 3 messen
Nauwkeurige maaihoogte instelling via draaiknop
Mogelijkheid voor de opbouw van een mulchkit

 

 Ontdek de efficiëntie en comfort van de Kubota Z2-481 zero-turn zitmaaier

Maak kennis met de Kubota Z2-481 Zero-Turn Zitmaaier – de perfecte combinatie van kracht, precisie en comfort. Ontworpen om uw gazononderhoud naar een hoger niveau te tillen, biedt deze machine ongeëvenaarde prestaties en manoeuvreerbaarheid. Of u nu een professionele hovenier bent of een enthousiaste tuinier, de Z2-481 staat klaar om aan al uw maai-eisen te voldoen.

Krachtige prestaties:
Met een betrouwbare Kawasaki benzinemotor levert de Z2-481 krachtige prestaties voor zelfs de meest veeleisende maaiomstandigheden. De motor levert een indrukwekkend vermogen en koppel, waardoor u snel en efficiënt kunt maaien zonder concessies te doen aan de kwaliteit van het werk.

Zero-turn technologie:
Dankzij de geavanceerde zero-turn technologie biedt de Z2-481 een ongeëvenaarde wendbaarheid en precisie. U kunt moeiteloos scherpe bochten maken en navigeren rond obstakels met minimale inspanning. Dit maakt het manoeuvreren rond bomen, struiken en bloembedden een fluitje van een cent, waardoor u kostbare tijd bespaart tijdens het maaien.

Comfortabel ontwerp:
Met zijn ergonomisch ontworpen stoel en bedieningspanelen is de Z2-481 ontworpen met het oog op uw comfort. U zult genieten van een soepele en comfortabele rit, zelfs tijdens lange maaisessies. De bedieningselementen zijn intuïtief geplaatst voor gemakkelijke toegang en gebruik, waardoor u volledige controle heeft over de machine zonder enige moeite.

Duurzaamheid en betrouwbaarheid:
Net als alle Kubota-machines is de Z2-481 gebouwd om lang mee te gaan. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap biedt deze zitmaaier jarenlang betrouwbare prestaties, seizoen na seizoen. Of u nu een professionele gebruiker bent of een enthousiaste tuinier, u kunt vertrouwen op de duurzaamheid en betrouwbaarheid van de Kubota Z2-481.

Conclusie:
De Kubota Z2-481 Zero-Turn Zitmaaier biedt een perfecte combinatie van kracht, precisie en comfort voor al uw maaibehoeften. Met zijn krachtige prestaties, geavanceerde zero-turn technologie en comfortabel ontwerp, is deze machine een waardevolle aanwinst voor elke tuin. Kies voor de Z2-481 en ervaar zelf het gemak en de efficiëntie van Kubota’s toonaangevende zitmaaier.

Offerte voor Kubota Z2-481 zitmaaier

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.