Kubota z1-421 zero-turn

DE WENDBARE SPELER

Een belangrijke eigenschap van Kubota’s Z1-421 serie is het zero-turn principe, wat deze maaiers uniek wendbaar maakt. Kubota heeft deze machines voorzien van extra functies die de uitstekende maaikwaliteit en indrukwekkende prestaties op grote oppervlakken garanderen.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota z1-421 zero-turn

Beschikt over een Kawasaki V-twin motor van 19 pk
Onafhankelijke hydrostatische rijaandrijving
Maaibreedte van 107 cm, 2 messen
Nauwkeurige maaihoogte instelling via draaiknop

 

Kubota Z1-421 Zero-Turn: Wendbaarheid, Comfort en Efficiëntie

De Kubota Z1-421 zero-turn maaier is ontworpen voor professionals en veeleisende particuliere gebruikers die streven naar een perfect gemaaid gazon met ongeëvenaarde efficiëntie. Met zijn krachtige prestaties, wendbaarheid en comfort is de Z1-421 een topkeuze voor wie op zoek is naar uitmuntende maairesultaten.

Krachtige Prestaties:
Uitgerust met een krachtige motor levert de Kubota Z1-421 indrukwekkende prestaties, waardoor zelfs de meest uitdagende maaiomstandigheden moeiteloos worden aangepakt. Met zijn robuuste constructie en betrouwbare motor is de Z1-421 gebouwd voor langdurige prestaties.

Wendbaarheid en Manoeuvreerbaarheid:
Dankzij het zero-turn ontwerp biedt de Kubota Z1-421 een ongeëvenaarde wendbaarheid en manoeuvreerbaarheid. Met de mogelijkheid om 360 graden om zijn eigen as te draaien, kunt u moeiteloos navigeren rond obstakels en maaien in smalle ruimtes.

Comfortabele Bediening:
De Z1-421 is voorzien van een ergonomisch ontworpen bedieningspaneel en een comfortabele stoel, waardoor lange maaisessies minder vermoeiend zijn. Met intuïtieve bedieningselementen kunt u de machine soepel en precies besturen, wat resulteert in een professioneel gemaaid gazon.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Kubota staat bekend om zijn betrouwbare machines, en de Z1-421 is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en componenten, biedt deze zero-turn maaier langdurige prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Kies voor de Kubota Z1-421 zero-turn maaier en ervaar de perfecte combinatie van wendbaarheid, comfort en efficiëntie bij het maaien van uw gazon.

Offerte voor Kubota z1-421 zero-turn

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.