Kubota GZD21 HD

De machines van de GZD-serie zijn uiterst wendbaar en voldoen aan de eisen van alle professionele gebruikers, beginnend of ervaren. Deze zero-turn dieselzitmaaiers van 21 pk combineren een ongekende wendbaarheid met een uiterst efficiënt maaisysteem met directe opvang en een laag- of hooglossende opvangbak. De GZD21 heeft een maaidek van 122 cm dat drie messen heeft.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota GZD21 HD
Beschikt over een Kubota dieselmotor van 21 pk
Hydrostatische rijaandrijving met een rijsnelheid tot wel 15,5 km/u
Maaibreedte van 122 cm, 3 messen
De hoog lossende opvangbak heeft een inhoud van 500 liter
Storthoogte van 1,80 m
Maaihoogte instelbaar van 25-127 mm

 

Ontdek de Betrouwbaarheid en Kracht van de Kubota GZD21 HD Zero-Turn Frontmaaier
Op zoek naar een betrouwbare en krachtige zero-turn frontmaaier die uw gazononderhoud naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met de Kubota GZD21 HD, een machine die uitblinkt in prestaties, manoeuvreerbaarheid en duurzaamheid. Of u nu een professionele gebruiker bent of een enthousiaste tuinier, de GZD21 HD biedt u een moeiteloze maaiervaring, keer op keer.

Krachtige Prestaties
Met zijn robuuste Kubota dieselmotor levert de GZD21 HD indrukwekkende prestaties, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. De motor is ontworpen om een consistente en efficiënte maaisnelheid te leveren, waardoor u moeiteloos grote oppervlakken kunt maaien met snelheid en precisie.

Zero-Turn Maneuverability
Dankzij zijn zero-turn ontwerp biedt de Kubota GZD21 HD uitstekende manoeuvreerbaarheid en wendbaarheid. Met zijn unieke bediening kunt u moeiteloos draaien en manoeuvreren rond obstakels en in krappe ruimtes, waardoor u tijd bespaart en een nauwkeurige maaiervaring krijgt.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Kubota staat bekend om zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de GZD21 HD is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie, is deze frontmaaier ontworpen om jarenlang probleemloos te presteren, zelfs bij intensief gebruik.

Comfort en Ergonomie
De Kubota GZD21 HD is ontworpen met het comfort van de bestuurder in gedachten. Met zijn ergonomisch gevormde bedieningshendels, verstelbare stoel en overzichtelijk dashboard biedt de GZD21 HD een comfortabele en intuïtieve maaiervaring, zelfs tijdens lange werksessies.

Conclusie
Of u nu een professionele gebruiker bent die op zoek is naar een krachtige frontmaaier voor commercieel gebruik, of een tuinliefhebber die een perfect gemaaid gazon nastreeft, de Kubota GZD21 HD biedt alles wat u nodig heeft. Met zijn krachtige prestaties, zero-turn manoeuvreerbaarheid en betrouwbaarheid is de GZD21 HD de ideale keuze voor al uw gazononderhoudsbehoeften.

Offerte voor Kubota GZD21 HD

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.