Kubota GR1600-II

De zitmaaiers van de GR-serie staan bekend om hun maai- en opvangkwaliteiten in alle omstandigheden en behoren dan ook tot de populairste grasmaaiers voor particulieren. Ze beschikken over een dieselmotor van 13,5 pk en hebben een maaidek van 107 cm. De Kubota-dieselzitmaaiers van de GR-serie hebben niet alleen een aantrekkelijk design, maar zijn ook uitermate comfortabel dankzij hun vlakke platform en zitting met mechanische ophanging. De soepele hydrostatische transmissie die met de voet bediend wordt en de ergonomische bedieningshendels binnen handbereik verbeteren het comfort tijdens het werk.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota GR1600-II
Beschikt over een Kubota dieselmotor van 13,5 pk
Hydrostatische rijaandrijving
Maaibreedte van 107 cm
De opvangbak heeft een inhoud van 370 liter
Een snelheid tot 10 km/u
Maaihoogte instelbaar van 25-102 mm

 

Ontdek de Prestaties en Comfort van de Kubota GR1600-II Zitmaaier
Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte zitmaaier die uw gazononderhoud naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met de Kubota GR1600-II, een krachtige machine die uitblinkt in prestaties, betrouwbaarheid en comfort. Of u nu een professionele gebruiker bent of een enthousiaste tuinier, de GR1600-II biedt u een moeiteloze maaiervaring, keer op keer.

Krachtige Prestaties
Met zijn betrouwbare Kubota motor levert de GR1600-II indrukwekkende prestaties voor elke maaitaak. De krachtige motor zorgt voor een soepele en efficiënte werking, zelfs op uitdagend terrein. Met een precieze snede en consistente vermogen, kunt u vertrouwen op de GR1600-II voor een perfect gemaaid gazon, elke keer weer.

Geavanceerde Functies voor Gemak
De Kubota GR1600-II is uitgerust met geavanceerde functies die het maaien gemakkelijker maken dan ooit tevoren. Met zijn hydrostatische transmissie kunt u naadloos schakelen tussen voor- en achteruit, zonder dat u hoeft te schakelen. Bovendien zorgen het ergonomisch ontworpen stuurwiel en de comfortabele stoel ervoor dat u ontspannen kunt werken, zelfs tijdens lange maaisessies.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Kubota staat bekend om zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de GR1600-II is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie, is deze zitmaaier ontworpen om jarenlang probleemloos te presteren, zelfs bij intensief gebruik. Met regelmatig onderhoud blijft de GR1600-II uw betrouwbare partner voor al uw gazononderhoud.

Conclusie
Of u nu een professionele gebruiker bent die op zoek is naar een krachtige zitmaaier voor commercieel gebruik, of een tuinliefhebber die een perfect gemaaid gazon nastreeft, de Kubota GR1600-II is de ideale keuze. Met zijn krachtige prestaties, geavanceerde functies en ongeëvenaarde betrouwbaarheid biedt de GR1600-II alles wat u nodig heeft voor een prachtig gazon, het hele jaar door.

Offerte voor Kubota GR1600-II

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.