Kubota G261 HD

Met hun indrukwekkende maaiprestaties, kracht en bedieningsgemak kunnen de nieuwe zitmaaiers van de G-serie zelfs de meest veeleisende taken met gemak uitvoeren.
De robuuste constructie en de legendarische betrouwbaarheid van Kubota maken het plaatje compleet en zetten een nieuwe standaard in deze klasse.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota G261 HD
Beschikt over een Kubota dieselmotor van 25 pk
Hydrostatische rijaandrijving met een rijsnelheid tot wel 19 km/u
Maaibreedte van 137 cm
De hoog lossende opvangbak heeft een inhoud van 640 liter
Storthoogte van 1,97 m
Maaihoogte instelbaar van 25-102 mm

 

Kracht en Duurzaamheid: Ontdek de Kubota G261 HD Grasmaaier
Op zoek naar een krachtige en duurzame grasmaaier die het werk snel en efficiënt kan klaren? Maak kennis met de Kubota G261 HD, een hoogwaardige grasmaaier die ontworpen is om te voldoen aan de eisen van professionele gebruikers en veeleisende terreinen. Met zijn indrukwekkende prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak is de G261 HD de ideale keuze voor landschapsarchitecten, gemeentelijke instanties en hoveniers.

Krachtige Prestaties
De Kubota G261 HD is uitgerust met een krachtige dieselmotor die uitstekende prestaties levert, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Met zijn vermogen kunt u moeiteloos grote oppervlakken maaien met snelheid en precisie. Of het nu gaat om grote grasvelden, parken of golfbanen, de G261 HD staat garant voor een professioneel resultaat.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Kubota staat wereldwijd bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de G261 HD is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en een robuuste constructie, is deze grasmaaier ontworpen om jarenlang probleemloos te presteren, zelfs bij intensief gebruik. Met regelmatig onderhoud blijft de G261 HD uw betrouwbare partner voor het onderhoud van groene ruimtes.

Gebruiksgemak en Comfort
Naast zijn indrukwekkende prestaties biedt de Kubota G261 HD ook gebruiksgemak en comfort tijdens het maaien. Met zijn ergonomisch ontworpen bedieningspanelen en verstelbare stuurhendels kunt u de maaimachine eenvoudig en comfortabel besturen, zelfs tijdens lange maaisessies. Het gestroomlijnde ontwerp zorgt ook voor een uitstekend zicht op het maaioppervlak voor nauwkeurig maaien.

Conclusie
Of u nu een professionele hovenier bent die op zoek is naar een betrouwbare grasmaaier voor commercieel gebruik, of een gemeentelijke instantie die groene ruimtes moet onderhouden, de Kubota G261 HD biedt de prestaties, duurzaamheid en gebruiksgemak die u nodig heeft. Ontdek vandaag nog de voordelen van de Kubota G261 HD en ervaar zelf waarom het een favoriet is onder professionele gebruikers.

Offerte voor Kubota G261 HD

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.