Dezwaef tandem vacuumtank

De tandem is zéér divers. Hij kan basic uitgerust worden voor het “gewone” werk, zowel op het land als voor transport, maar hij kan ook uitgevoerd worden met debietmeting, bandendrukwisselsysteem, enz… zodat dit voor de loonwerker een interessante machine wordt, voor een tank die overal inzetbaar is. Via load sensing en het eenvoudig te bedienen computerscherm is de bediening makkelijk en overzichtelijk!

Dezwaef

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Toepassing

Staat

Volume

Beschrijving

Dezwaef tandem vacuumtank
Inhoud van 18.200 liter
Galvaniseert chassis
Hydraulisch geveerde dissel met stikstofaccumulators
Uitschuifbare stuurcilinder (snel aansluiten van sturing)
Luchtgeremde as lastafhankelijk EBS systeem (keuring 40 km/h)
Luchtgeveerde assen
Gedwongen gestuurde as achteraan
Groothoekaftakas walterscheid
Extra stop 8″
4 extra zijaansluitingen 6″ met snelsluiting
Peilglas
Injecteurbalken
Elektrisch omschakelen
4 werklichten
Pomp Mattioni pagani kps 670 (18.000 l/min watergekoeld)
Verzwaarde lift volledig afzonderlijk bediend (3 hydraulische functies)
Banden BKT FL630-750/60R30.5

 

Ontdek de degelijkheid van de Dezwaef tandem vacuumtank: uw betrouwbare partner in mestverwerking

Op zoek naar een robuuste oplossing voor mestverwerking? De Dezwaef tandem vacuumtank biedt een betrouwbare en efficiënte manier om mest op te slaan en te transporteren. Met zijn stevige constructie, geavanceerde technologieën en gebruiksvriendelijk ontwerp, is deze vacuumtank de perfecte keuze voor agrarische bedrijven die streven naar optimale prestaties en betrouwbaarheid in hun mestbeheer.

Duurzaamheid en robuustheid:
Gebouwd met hoogwaardige materialen en vakmanschap, staat de Dezwaef tandem vacuumtank bekend om zijn duurzaamheid en robuustheid. Het stevige frame en de corrosiebestendige tank zorgen voor een lange levensduur, zelfs onder de zwaarste omstandigheden op de boerderij.

Efficiëntie in mestverwerking:
Met zijn krachtige vacuümpomp en grote capaciteit kan de Dezwaef tandem vacuumtank snel en efficiënt mest opzuigen en transporteren. Of u nu mest uitrijdt op het land of het transporteert naar een opslagplaats, deze vacuumtank zorgt voor een vlotte en probleemloze mestverwerking.

Gebruiksgemak:
Dankzij zijn gebruiksvriendelijke bedieningselementen en intuïtieve ontwerp is de Dezwaef tandem vacuumtank eenvoudig te bedienen voor elke gebruiker. Met functies zoals een hydraulisch bediende achterklep en een overzichtelijk dashboard wordt mestverwerking een moeiteloze taak.

Veiligheid en betrouwbaarheid:
Veiligheid staat voorop bij de Dezwaef tandem vacuumtank. Met zijn geavanceerde remmen, stabilisatoren en veiligheidssystemen kunt u vertrouwen op een veilige werking, zelfs op ongelijk terrein of bij hoge snelheden.

Kortom, de Dezwaef tandem vacuumtank is de ideale partner voor agrarische bedrijven die streven naar efficiëntie, duurzaamheid en betrouwbaarheid in hun mestverwerking. Investeer vandaag nog in deze hoogwaardige vacuumtank en optimaliseer uw mestbeheer op de boerderij.

Offerte voor Dezwaef tandem vacuumtank

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.