Record KMR 2400

Door de nog sterkere standaard uitrusting op maat van de hedendaagse landbouw staan deze kipwagens garant voor kwaliteit en evolutie!

Record

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Volume

Beschrijving

Record KMR 2400
Laadvermogen: 24 ton
Volume: 34340 liter (34,3 kub)
Aantal assen: 3
De cilinder heeft een inhoud van 69 liter met een diameter van 200 mm
Totale kiphoogte: 8975 mm en dit onder een kiphoek van 51°
Afmetingen van de bak: 2290 x 1800 (1500+300) x 8500 mm
Hydraulische deur uit 1 deel
Graanschuif 500×500

Gegalvaniseerde ladder aan de buitenkant met looprek vooraan
Opstaptrede aan de binnenkant
Led Vrachtwagenverlichting, LED zijverlichting, breedtelichten en LED Flitser
Hydraulische steunvoet met slang
Luchtremmen met automatische remkrachtregeling 40 km/u
Hydraulische paraboolvering
Hydraulisch geveerde dissel
Boltrekoog K80
BPW assen, 2 gedwongen stuurassen
Spatborden op de bak
Cardanpomp 9 cilinders met sneldaal 2 snelheden
Banden 650/55R26,5 BKT

Achterasblokkering
Groot frontraster met plexiglas

 

Optimaliseer Uw Landbouwtransport met de Record KMR 2400

Op zoek naar een betrouwbare en efficiënte landbouwkipper? Maak kennis met de Record KMR 2400. Deze hoogwaardige machine biedt ongeëvenaarde prestaties en veelzijdigheid, waardoor hij een essentiële aanwinst is voor elk landbouwbedrijf.

De Record KMR 2400 is ontworpen met het oog op duurzaamheid en efficiëntie. Met zijn stevige constructie en hoogwaardige materialen kan deze kipper moeiteloos grote ladingen vervoeren, van graan tot aardappelen en meer. Dankzij zijn indrukwekkende laadcapaciteit en robuuste ontwerp is hij perfect geschikt voor intensief gebruik in de landbouwsector.

De veelzijdigheid van de Record KMR 2400 is een van zijn grootste troeven. Met verschillende opties voor laadvermogen, banden en andere specificaties kan deze kipper worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Of u nu op zoek bent naar een compacte kipper voor gebruik op kleine boerderijen of een grotere kipper voor grootschalige landbouwactiviteiten, de Record KMR 2400 biedt de oplossing die u zoekt.

Bij Herssens-Tollenaere vindt u de Record KMR 2400 kipper. Met hun deskundige team staan ze klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste kipper voor uw behoeften. Bovendien bieden ze een betrouwbare service en ondersteuning, zodat u verzekerd bent van een naadloze aankoopervaring.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige landbouwkipper die betrouwbaarheid, efficiëntie en veelzijdigheid biedt, dan is de Record KMR 2400 de ideale keuze. Optimaliseer uw landbouwtransport met deze krachtige machine en maximaliseer de productiviteit van uw bedrijf.

Offerte voor Record KMR 2400

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.