Record KMR 1550 landbouwkipper

De KMR Evo++ kipwagen is de referentie voor kippertransport.
Deze omvangen kipwagens van 10 tot 24 ton met een monocoque kast van 1500 mm hoogte.
Door de nog sterkere standaard uitrusting op maat van de hedendaagse landbouw staan deze kipwagens garant voor kwaliteit en evolutie!

Record

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Record KMR 1550 landbouwkipper
Laadvermogen van 15.500 kg
Volume van 20.510 liter
Cilinder inhoud van 22,2 liter
Hydraulisch dubbelleiding remsysteem
spatborden op de bak
Graanschuif 500 x 500 mm
Kippen met olie van de tractor
Scharmuller trekoog vast
Geveerd boogie onderstel
Banden 560/60RZ22.5

 

Ontdek de Record KMR 1550 landbouwkipper

Op zoek naar een betrouwbare landbouwkipper die voldoet aan al uw transportbehoeften? Maak kennis met de Record KMR 1550. Deze krachtige en veelzijdige landbouwkipper is ontworpen om de efficiëntie van uw landbouwactiviteiten te verbeteren, met een focus op duurzaamheid en prestaties.

De Record KMR 1550 landbouwkipper biedt een indrukwekkend laadvermogen en duurzaamheid, waardoor hij ideaal is voor het vervoer van verschillende landbouwmaterialen, zoals graan, aardappelen, en meer. Zijn robuuste constructie en hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat hij bestand is tegen zware belastingen en langdurig gebruik in diverse omgevingen.

Met een gebruiksvriendelijk ontwerp en handige functies zoals een hydraulisch kantelbare laadbak, maakt de Record KMR 1550 het laden en lossen van materialen snel en gemakkelijk. Bovendien zorgen zijn verstelbare dissel en banden voor een soepele en stabiele rit, zelfs op oneffen terrein.

Bij Herssens-Tollenaere vindt u de Record KMR 1550 landbouwkipper. Met hun deskundige team staan ze klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste kipper voor uw specifieke behoeften en budget.

Kortom, als u op zoek bent naar een hoogwaardige landbouwkipper die betrouwbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak biedt, dan is de Record KMR 1550 de ideale keuze. Optimaliseer uw landbouwtransport en verhoog de efficiëntie van uw bedrijf met deze krachtige machine.

Offerte voor Record KMR 1550 landbouwkipper

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.