Record TPN 30 gronddumper

De TPN 30 is een tridemdumper met een laadvermogen van 30 ton.

Record

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Record TPN 30 gronddumper
Luchtremmen met remkrachtregeling
Boltrekoog
2 gedwongen stuurassen, de eerste en de derde as
Hydraulisch geveerde dissel
Cardanpomp 150 l met sneldaalventiel 2 snelheden
Spatborden op de bak
Hydraulische driehoeksvering
Full option kit hydrovering op load sensing
2 led werkverlichten achteraan met een led flitser
Grote hoek aftakas
Load sensing
Bakhoogte van 1100 mm
Hydraulisch afdeksysteem

 

Ontdek de Record TPN 30 Gronddumper: De Ultieme Partner voor Efficiënte Grondverplaatsing
Op zoek naar een betrouwbare partner voor het verplaatsen van grond en bouwmaterialen? De Record TPN 30 gronddumper biedt de perfecte oplossing voor al uw bouw- en grondverplaatsingsbehoeften. Met zijn robuuste ontwerp en krachtige prestaties is deze gronddumper een onmisbaar werktuig op elke bouwplaats.

Krachtige Prestaties:
Dankzij zijn krachtig hydraulisch systeem kan de Record TPN 30 moeiteloos zware ladingen tillen en verplaatsen. Met een laadvermogen van 3000 kg kunt u grote hoeveelheden grond, puin of bouwmaterialen efficiënt transporteren, waardoor u tijd en moeite bespaart op uw bouwprojecten.

Robuust en Duurzaam:
Deze gronddumper is gebouwd om lang mee te gaan, zelfs onder de zwaarste omstandigheden. Met zijn stevige constructie en hoogwaardige materialen kan de Record TPN 30 de uitdagingen van dagelijkse bouwactiviteiten aan, zonder in te boeten aan prestaties of betrouwbaarheid.

Veiligheid voorop:
Veiligheid is van het grootste belang op elke bouwplaats, en de Record TPN 30 is ontworpen met dit principe in gedachten. Met functies zoals een stabiele wielbasis, geavanceerde remmen en een intuïtieve bediening zorgt deze gronddumper voor een veilige werkomgeving voor operators en omstanders.

Kortom, de Record TPN 30 gronddumper is de ideale keuze voor aannemers, bouwbedrijven en professionals in de bouwsector die streven naar efficiëntie, betrouwbaarheid en veiligheid op hun bouwplaatsen. Investeer vandaag nog in de Record TPN 30 en til uw grondverplaatsingsactiviteiten naar een hoger niveau.

Offerte voor Record TPN 30 gronddumper

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.