Massey Ferguson 7718S Dyna-6

Massey Ferguson’s trekkers uit de MF 7700 S-serie zijn ontworpen en gebouwd om te voldoen aan de behoeften van professionele agrariërs in alle delen van de sector: veehouders, akkerbouwers, gemengde bedrijven en loonwerkers.

Massey-Ferguson

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Massey Ferguson 7718S Dyna-6
Beschikt over een AGCO power motor van 180 pk en een boost tot 210 pk
Heeft een 6 cilinder motor met een cilinderinhoud van 6,6 liter
3,2 ton fronthef dubbelwerkend
1 DW ventiel aan de voorzijde
3e en 4e ventiel Load Sense CCLS: elektrische bediening via flippers
Standaard cabinedak met dakluik
Telescopisch verstelbare groothoekspiegels elektrisch verstelbaar en verwarmd
Automatische airco
2 zwaailampen
16 led werklampen
Voorbanden: 600/65R28
Achterbanden: 650/65R42

 

Ontdek de Kracht van de Massey Ferguson 7718S Dyna-6: Perfectie in prestatie en betrouwbaarheid

Op zoek naar een betrouwbare metgezel voor uw agrarische taken? Maak kennis met de Massey Ferguson 7718S Dyna-6 – een krachtige, veelzijdige tractor die precisie, kracht en efficiëntie combineert. Of u nu bezig bent met landbouw, veeteelt of andere agrarische activiteiten, deze tractor staat garant voor topprestaties in elk aspect van uw werk.

Krachtige prestaties:
Met zijn geavanceerde motor en soepele transmissie levert de Massey Ferguson 7718S Dyna-6 indrukwekkende prestaties op het veld. Met een vermogen van 180 pk is deze tractor in staat om moeiteloos zelfs de meest veeleisende taken aan te pakken, of het nu gaat om ploegen, zaaien, oogsten of transporteren.

Efficiëntie en comfort:
Ontworpen met het oog op de behoeften van de moderne landbouwer, biedt de Massey Ferguson 7718S Dyna-6 een uitzonderlijk niveau van comfort en gebruiksgemak. Met functies zoals een ergonomische cabine, intuïtieve bedieningselementen en geavanceerde technologieën, zoals het Dyna-6 transmissiesysteem, kunt u lange dagen op het veld doorbrengen zonder vermoeid te raken.

Veelzijdigheid in actie:
Of u nu werkt op vlak terrein of in heuvelachtige omgevingen, de Massey Ferguson 7718S Dyna-6 past zich moeiteloos aan uw behoeften aan. Met zijn veelzijdigheid en wendbaarheid is deze tractor geschikt voor een breed scala aan taken, waardoor u flexibiliteit heeft in uw agrarische operaties.

Betrouwbaarheid gewaarborgd:
Massey Ferguson staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de 7718S Dyna-6 is daarop geen uitzondering. Met hoogwaardige materialen en zorgvuldig vakmanschap gebouwd, kunt u erop vertrouwen dat deze tractor u jarenlang trouwe dienst zal bewijzen, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Kortom, de Massey Ferguson 7718S Dyna-6 is de ultieme keuze voor agrariërs die streven naar topprestaties, efficiëntie en betrouwbaarheid op het veld. Investeer vandaag nog in deze indrukwekkende tractor en til uw agrarische activiteiten naar een hoger niveau.

 

 

Offerte voor Massey Ferguson 7718S Dyna-6

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.