Kubota M4073

De Kubota M4003 is de perfecte allrounder voor landbouwwerkzaamheden. Dankzij de betrouwbare en beproefde technologie kunt u onder alle omstandigheden vertrouwen op de M4003.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota M4073
Beschikt over een 74 pk sterke Kubota 4 cilinder motor met een inhoud van 3,3 liter
Schakeltransmissie 36V & 36A
Cabine met airco
Luchtgeveerde zetel
Externe bediening hefinrichting achteraan
Orlandi trekhaak
Gewichtendrager
Vrije retour
Bijrijdersstoel
PTO 1000 toeren
Radio Pioneer met bluetooth
Hoge uitlaat
Wielen vooraan: 320/85R20
Wielen achteraan: 420/85R30

 

Ontdek de Kracht en Betrouwbaarheid van de Kubota M4073 Tractoren
De Kubota M4073 biedt een uitgebreid assortiment aan krachtige tractoren die zijn ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne landbouwtoepassingen. Met zijn robuuste constructie, geavanceerde technologie en uitstekende prestaties is de M4073 de perfecte keuze voor zowel professionele landbouwers als veehouders.

Krachtige Prestaties
De Kubota M4073 wordt aangedreven door krachtige en efficiënte motoren die zorgen voor indrukwekkende prestaties op het veld. Met voldoende vermogen en koppel kunnen deze tractoren zelfs de zwaarste taken aan, zoals ploegen, zaaien, maaien en transportwerkzaamheden.

Veelzijdigheid en Wendbaarheid
Dankzij hun veelzijdigheid en wendbaarheid kunnen de tractoren uit de Kubota M4073-serie gemakkelijk worden aangepast aan verschillende landbouwbehoeften. Of het nu gaat om grootschalige landbouwactiviteiten of nauwkeurig werk in de boomgaard, bieden deze tractoren de veelzijdigheid en precisie die nodig zijn voor elk project.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Kubota staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de M4073 is daarop geen uitzondering. Met hoogwaardige materialen en vakmanschap zijn deze tractoren gebouwd om langdurige prestaties te leveren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden in de landbouw.

Comfort en Gebruiksgemak
Naast kracht en betrouwbaarheid biedt de Kubota M4073-serie ook comfort en gebruiksgemak voor de bestuurder. Met een ruime cabine, ergonomisch ontworpen bedieningselementen en verstelbare stoelen kunnen bestuurders lange dagen op het veld doorbrengen met minimale vermoeidheid.

Conclusie
Of u nu een professionele landbouwer bent die dagelijks vertrouwt op zijn machines of een veehouder die op zoek is naar betrouwbare tractoren, biedt de Kubota M4073 de kracht, betrouwbaarheid en veelzijdigheid die nodig zijn voor succes in de moderne landbouw.

Offerte voor Kubota M4073

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.