Kubota M7172 premium KVT

KRACHTIG MET HOGE PRESTATIES

De Kubota M7002 zet een nieuwe standaard voor professionele landbouwtractoren. Dankzij zijn eersteklas technologie, comfort en intelligente precisielandbouw oplossingen zijn topprestaties gegarandeerd.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota M7172 premium KVT

Kubota 4 cilindermotor van 170 pk met een cilinderinhoud van 6,12 liter.
De traploze KVT-transmissie van het premium KVT-model zorgt voor een perfecte rijsnelheid bij het laagste brandstofverbruik.
De Kubota M7002 biedt een enorm hefvermogen achter van 9.400 kg – De hoogste in zijn klasse.
De Premium- en KVT-modellen zijn voorzien van een CCLS (load sensing) hydraulische pomp met een uitzonderlijk vermogen van 110 l/min.
Met vier aftakassnelheden (540/540E/1.000/1.000E) kunt u een breed scala aan werktuigen op een brandstof besparende manier bedienen.
Met de 1000 tr/min frontaftakas kunt u de M7002 voor diverse toepassingen met frontwerktuigen gebruiken.
De luchtgeveerde cabine en de geveerde vooras zorgen ervoor dat zowel u als de tractor een rustige rit hebben.
De geavanceerde M7002 (premium model) is 100% ISOBUS-compatibel.
Als alles-in-één terminal combineert de K-monitor van de trekker een breed scala aan functies met een intuïtieve bediening.
Haalt een maximaal koppel van 711 Nm bij een toerental van 1500 omw/min.
Heeft een hefvermogen vooraan van 3.900 kg.
Uitgerust met luchtremmen.
Vier dubbelwerkende ventielen achteraan, elektro-hydraulisch bediend.
Banden vooraan: 540/65R28
Banden achteraan: 650/65R38

Urenstand: 1217 uren

 

Kubota M7172 Premium KVT: Uw Partner in Krachtige Landbouwprestaties

De Kubota M7172 Premium KVT is de belichaming van geavanceerde technologie, buitengewone kracht en ongeëvenaarde veelzijdigheid. Ontworpen om de uitdagingen van moderne landbouwpraktijken aan te pakken, biedt deze tractor een perfecte combinatie van prestaties, comfort en betrouwbaarheid.

Indrukwekkende Prestaties:
Met een krachtige motor en geavanceerde transmissietechnologie levert de Kubota M7172 Premium KVT indrukwekkende prestaties in alle omstandigheden. Of het nu gaat om ploegen, zaaien, hakselen of transporteren, deze tractor biedt consistent vermogen en efficiëntie, waardoor u meer gedaan krijgt in minder tijd.

Geavanceerde Technologie:
De Kubota M7172 Premium KVT is uitgerust met cutting-edge technologische functies die de productiviteit verhogen en de bediening vereenvoudigen. Met het KVT-transmissiesysteem en geavanceerde GPS- en automatiseringsmogelijkheden biedt deze tractor een intuïtieve en nauwkeurige bediening voor een optimale rijervaring.

Comfortabel en Ergonomisch Ontwerp:
Het comfort van de bestuurder staat centraal bij het ontwerp van de Kubota M7172 Premium KVT. Met een ruime en ergonomische cabine, verstelbare stoelen en intuïtieve bedieningselementen biedt deze tractor een vermoeidheidsvrije werkomgeving, zelfs tijdens lange dagen op het veld.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Gebouwd volgens de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid, is de Kubota M7172 Premium KVT ontworpen om langdurige prestaties te leveren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Robuuste constructie en hoogwaardige materialen garanderen een betrouwbare werking seizoen na seizoen.

Milieuvriendelijk en Efficiënt:
Met een focus op milieuvriendelijkheid en brandstofefficiëntie voldoet de Kubota M7172 Premium KVT aan de strengste emissienormen zonder concessies te doen aan de prestaties. Door het minimaliseren van brandstofverbruik en emissies draagt deze tractor bij aan een schonere en duurzamere landbouwpraktijk.

Conclusie:
De Kubota M7172 Premium KVT is de ultieme keuze voor moderne landbouwers die streven naar superieure prestaties, comfort en betrouwbaarheid. Met zijn geavanceerde technologieën, krachtige prestaties en gebruiksgemak biedt deze tractor alles wat u nodig heeft om succesvol te zijn op het veld.

Kies voor de Kubota M7172 Premium KVT en ervaar de toekomst van landbouwtechnologie die uw productiviteit naar nieuwe hoogten zal tillen.

Offerte voor Kubota M7172 premium KVT

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.