Kubota M7-133

DE KRACHTIGE PROFESSIONELE TRACTOR

De Kubota M7003 zet een nieuwe standaard voor professionele landbouwtractoren. Dankzij eersteklas technologie en comfort evenals intelligente precisielandbouw oplossingen zijn topprestaties gegarandeerd.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota M7-133

Kubota 4 cilindermotor van 130 pk, met boost 150 pk. Een cilinderinhoud van 6,12 liter.
Powershift transmissie V30/A15.
Het enorme hefvermogen van 9.400 kg maakt het mogelijk om snel te werken met zware werktuigen.
Hydraulische CCLS (load sensing) pomp met een vermogen van 110 l/min.
Met vier aftakassnelheden (540/540E/1.000/1.000E) kunt u een breed scala aan werktuigen op een brandstof besparende manier bedienen.
Optionele 1000 tr/min frontaftakas kunt u de M7003 voor diverse toepassingen met frontwerktuigen gebruiken.
De geveerde cabine en de geveerde vooras zorgen ervoor dat zowel u als de tractor een rustige rit hebben.
Haalt een maximaal koppel van 600 Nm bij een toerental van 1500 omw/min.
Heeft een hefvermogen vooraan van 3.900 kg.
Uitgerust met luchtremmen.
Drie dubbelwerkende ventielen achteraan, mechanisch bediend.
Kan uitgerust worden met een voorlader.
Banden vooraan: 480/70R28
Banden achteraan: 580/70R38

 

Kubota M7-133: Innovatieve Kracht voor Uw Landbouwbehoeften

De Kubota M7-133 is de belichaming van kracht, precisie en veelzijdigheid, ontworpen om tegemoet te komen aan de veeleisende eisen van moderne landbouwpraktijken. Als een vlaggenschip in de Kubota M7-serie vertegenwoordigt deze tractor een nieuwe standaard in prestaties en betrouwbaarheid voor boeren overal ter wereld.

Indrukwekkende Prestaties:
Met zijn krachtige 133 pk-motor levert de Kubota M7-133 indrukwekkende prestaties, waardoor zelfs de zwaarste taken met gemak worden uitgevoerd. Of het nu gaat om ploegen, zaaien, maaien of transporteren, deze tractor staat garant voor consistente en efficiënte prestaties op het veld.

Geavanceerde Technologie:
De Kubota M7-133 is uitgerust met geavanceerde technologische functies die de productiviteit verhogen en de bediening vereenvoudigen. Met functies zoals Intelli-Shift-transmissie en elektronische hydraulische regelingen biedt deze tractor een intuïtieve en nauwkeurige bediening voor een optimale rijervaring.

Comfortabel en Ergonomisch Ontwerp:
Het comfort en de ergonomie van de bestuurder staan centraal bij het ontwerp van de Kubota M7-133. Met een ruime cabine, verstelbare stoelen en intuïtieve bedieningselementen zorgt deze tractor voor een vermoeidheidsvrije werkomgeving, zelfs tijdens lange dagen op het veld.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Gebouwd volgens de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid, is de Kubota M7-133 ontworpen om langdurige prestaties te leveren, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden. Robuuste constructie en hoogwaardige materialen garanderen een betrouwbare werking seizoen na seizoen.

Milieuvriendelijk en Efficiënt:
Met een focus op milieuvriendelijkheid en brandstofefficiëntie voldoet de Kubota M7-133 aan de strengste emissienormen zonder concessies te doen aan de prestaties. Door het minimaliseren van brandstofverbruik en emissies draagt deze tractor bij aan een schonere en duurzamere landbouwpraktijk.

Conclusie:
De Kubota M7-133 is de ultieme keuze voor moderne landbouwers die streven naar superieure prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Met zijn krachtige motor, geavanceerde technologie en comfortabele ontwerp biedt deze tractor alles wat u nodig heeft voor succes op het veld.

Kies voor de Kubota M7-133 en ervaar de volgende generatie landbouwtechnologieën die uw productiviteit naar nieuwe hoogten tillen.

Offerte voor Kubota M7-133

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.