Kubota M5-112

DE SLIMME DOORZETTER

Met zijn krachtige motor, uitstekende transmissie, grote bodemvrijheid en uiterst eenvoudige bediening, maakt de Kubota M5002 zich snel onmisbaar in het dagelijks gebruik.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota M5-112
Beschikt over een 115 pk sterke Kubota 4 cilinder motor met een inhoud van 3,8 liter
Luchtgeremde aanhangwagenrem
De transmissie is leverbaar met 36 versnellingen vooruit en achteruit
Naast de standaard 540 en 540 ECO aftakas is als optie ook een 1.000 toeren aftakas leverbaar3 dubbelwerkende hydraulische ventielen
Drukloze retour
Stabilisator op de hefarm
Luchtgeveerde stoel
Bijrijdersstoel
Cabine met airco
Radio met DAB+ en bluetooth
4 led werklichten vooraan
2 led werklichten achteraan
Led zwaailamp
Banden vooraan: 360/70R24 Michelin
Banden achteraan: 480/70R34 Michelin

 

Ontdek de Kracht en Betrouwbaarheid van de Kubota M5-112 Tractoren
De Kubota M5-112 is een veelzijdige en krachtige tractor die geschikt is voor een breed scala aan landbouw- en grondbewerkingsactiviteiten. Met zijn robuuste constructie, geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke bediening is de M5-112 een betrouwbare keuze voor professionele landbouwers en agrariërs.

Krachtige Prestaties
De Kubota M5-112 is uitgerust met een krachtige motor die indrukwekkende prestaties levert op het veld. Met voldoende vermogen en koppel kan deze tractor moeiteloos taken uitvoeren zoals ploegen, zaaien, maaien en transportwerkzaamheden.

Veelzijdigheid en Wendbaarheid
Dankzij zijn veelzijdigheid en wendbaarheid is de Kubota M5-112 geschikt voor diverse landbouwtoepassingen. Of het nu gaat om werkzaamheden op het veld, in de boomgaard of op de boerderij, deze tractor biedt de nodige flexibiliteit om verschillende taken efficiënt uit te voeren.

Comfort en Gebruiksgemak
De M5-112 is ontworpen met het oog op comfort en gebruiksgemak voor de bestuurder. Met een ruime cabine, ergonomisch ontworpen bedieningselementen en verstelbare stoelen kunnen bestuurders lange dagen op het veld doorbrengen met minimaal ongemak.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Kubota staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de M5-112 is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, is deze tractor ontworpen om langdurige prestaties te leveren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Conclusie
Of u nu een kleine boerderij runt of een groot landbouwbedrijf beheert, de Kubota M5-112 biedt de kracht, veelzijdigheid en betrouwbaarheid die u nodig heeft om uw landbouwactiviteiten succesvol uit te voeren. Met zijn indrukwekkende prestaties en gebruiksvriendelijke functies is de M5-112 een waardevolle investering voor elke agrarische onderneming.

Offerte voor Kubota M5-112

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.