Kubota M4-063 cabrio

DE BEKWAME BETROUWBARE ALLROUNDER

De Kubota M4003 is de perfecte allrounder voor landbouwwerkzaamheden. Dankzij de betrouwbare en beproefde technologie kunt u onder alle omstandigheden vertrouwen op de M4003.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota M4-063
Beschikt over een 66 pk sterke Kubota 4 cilinder motor met een inhoud van 3,3 liter
Schakeltransmissie 18V & 18A
Geveerde zetel
Externe bediening hefinrichting achteraan
Gewichtendrager
Spatborden vooraan
Vrije retour
PTO 1000 toeren
Hoge uitlaat
Wielen vooraan: 320/85R20
Wielen achteraan: 420/85R30

 

Ontdek de Kracht en Betrouwbaarheid van de Kubota M4-063 Tractor voor Land- en Tuinbouw
Op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige tractor voor uw landbouw- of tuinbouwbedrijf? Maak kennis met de Kubota M4-063, een robuuste machine die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de eisen van moderne land- en tuinbouwtoepassingen. Met zijn indrukwekkende vermogen, gebruiksvriendelijke bediening en duurzaamheid is de M4-063 de ideale partner voor zowel professionele landbouwers als tuinders.

Krachtige Prestaties
De Kubota M4-063 wordt aangedreven door een krachtige motor die zorgt voor indrukwekkende prestaties op het veld. Met zijn hoog vermogen en koppel levert deze tractor voldoende kracht om zelfs de zwaarste taken in de land- en tuinbouw aan te kunnen, zoals ploegen, zaaien, maaien en andere essentiële werkzaamheden.

Veelzijdigheid en Wendbaarheid
Dankzij zijn compacte ontwerp en uitstekende wendbaarheid kan de Kubota M4-063 gemakkelijk manoeuvreren in verschillende terreinen en omgevingen. Of u nu op het land werkt, in de boomgaard of in de tuin, deze tractor biedt de veelzijdigheid en wendbaarheid die nodig zijn om efficiënt te kunnen werken in de land- en tuinbouwsector.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Kubota staat bekend om zijn betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de M4-063 is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, is deze tractor ontworpen om jarenlang probleemloos te presteren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden in de land- en tuinbouw.

Comfort en Gebruiksgemak
Naast kracht en betrouwbaarheid biedt de Kubota M4-063 ook comfort en gebruiksgemak voor de bestuurder. Met zijn ruime en ergonomisch ontworpen cabine, verstelbare stoel en intuïtieve bedieningselementen zorgt deze tractor voor een comfortabele werkomgeving, zelfs tijdens lange werkdagen in de land- en tuinbouw.

Conclusie
Of u nu een professionele landbouwer bent die dagelijks vertrouwt op zijn machines of een tuinder die zijn werk efficiënt wil uitvoeren, de Kubota M4-063 staat garant voor kracht, betrouwbaarheid en veelzijdigheid in de land- en tuinbouwsector. Met zijn indrukwekkende prestaties en duurzaamheid is de M4-063 een waardevolle aanwinst voor elke operationele vloot in de land- en tuinbouw.

Offerte voor Kubota M4-063 cabrio

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.