Kubota U56-5 minigraver

De nieuwe U56-5 minigraafmachine van Kubota is klaar om het heft in handen te nemen. Hij levert nieuwe niveaus van prestaties, comfort en veiligheid voor een breed scala aan werkzaamheden. Hij is voorzien van een nieuw ontworpen interieur en exterieur en is gebouwd met de meest geavanceerde technologie die Kubota te bieden heeft.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota U56-5 minigraver

Eigen gewicht van: 5520 kg
Beschikt over een Kubota dieselmotor van 47,6 pk met automatisch vrijloopsysteem
Heeft een graafdiepte van: 3630 mm
Breedte 1960 mm
Antidiefstalsysteem met gecodeerde sleutel
Airco in de cabine
Luchtgeveerde zetel
Radio DAB + bluetooth
Led werkverlichting op de cabine en de hoofdarm
Rubberen rupsen
Vast onderstel
Duwblad met zweefstand
Autoshift
Lange graafarm
Hamer- en draaikopleiding
Proportionele bediening
Slangbreukventielen met overlastarm
Hydraulische snelwissel CW10-300
Lasthaak 5 ton

 

Kubota U56-5 Minigraver: Krachtig, Wendbaar en Veelzijdig

De Kubota U56-5 minigraver biedt ongeëvenaarde prestaties, wendbaarheid en veelzijdigheid voor diverse graafwerkzaamheden. Met zijn krachtige motor, geavanceerde hydraulische systemen en compacte ontwerp is de U56-5 een betrouwbare keuze voor professionals in verschillende sectoren.

Krachtige Prestaties:
Dankzij de krachtige motor levert de Kubota U56-5 indrukwekkende graafkracht en prestaties. Of u nu bezig bent met graafwerkzaamheden op bouwplaatsen, landschapsarchitectuurprojecten of andere toepassingen, de U56-5 staat garant voor efficiëntie en productiviteit.

Compact en Wendbaar:
Met zijn compacte formaat en uitstekende manoeuvreerbaarheid is de U56-5 perfect geschikt voor werkzaamheden op bouwplaatsen met beperkte ruimte. Zijn kleine draaicirkel en soepele bediening maken het gemakkelijk om zelfs in krappe ruimtes te werken.

Veelzijdig in Toepassing:
De Kubota U56-5 is veelzijdig inzetbaar voor diverse graafwerkzaamheden, waaronder graafwerk, sleufwerk, en het verplaatsen van materialen. Met zijn aanpasbare aanbouwdelen en accessoires kunt u de minigraver aanpassen aan verschillende projectbehoeften.

Comfort en Gebruiksgemak:
Stap in de ruime en comfortabele cabine van de U56-5 en ervaar het gemak van de ergonomisch ontworpen bedieningselementen. Met zijn intuïtieve bediening en verstelbare stoel kunt u comfortabel werken, zelfs tijdens lange dagen op de werkplek.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Kubota staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame machines, en de U56-5 is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en robuuste componenten, biedt deze minigraver langdurige prestaties, zelfs onder veeleisende omstandigheden.

Kies voor de Kubota U56-5 minigraver en haal het maximale uit uw graafwerkzaamheden.

Offerte voor Kubota U56-5 minigraver

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.