Kubota U36-4 minigraver

Kubota besteedt zeer veel aandacht aan het comfort van de machinist, daarom is de U36-4 voorzien van een grotere cabine uit de 5-tons klasse. Met een ruimere instap, meer beenruimte en een interieur wat comfort en luxe uitstraalt. De ergonomie is ook verbeterd, waardoor u nog comfortabeler werkt met deze machine.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota U36-4 minigraver

Eigen gewicht van: 3755 kg
Beschikt over een Kubota dieselmotor van 24,2 pk
Heeft een graafdiepte van: 3410 mm
Breedte 1700 mm
Antidiefstalsysteem met gecodeerde sleutel
Mechanisch geveerde zetel
Radio DAB + bluetooth
Werkverlichting op de cabine en de hoofdarm
Rubberen rupsen
Vast onderstel
Duwblad met zweefstand
Lange graafarm
Hamer- en draaikopleiding
Proportionele bediening
Slangbreukventielen met overlastarm
Hydraulische snelwissel CW05

 

Kubota U36-4 Minigraver: Krachtig, Wendbaar en Efficiënt

De Kubota U36-4 minigraver is een robuuste en veelzijdige machine die perfect is voor uiteenlopende graafwerkzaamheden. Met zijn indrukwekkende kracht, wendbaarheid en efficiëntie is de U36-4 een essentiële partner voor bouwprojecten, landschapsarchitectuur en meer.

Krachtige Prestaties:
Met zijn krachtige motor en geavanceerde hydraulische systemen biedt de Kubota U36-4 indrukwekkende graafkracht en prestaties. U kunt snel en efficiënt graven, laden en materialen verplaatsen, zelfs in de meest veeleisende omstandigheden.

Compact en Wendbaar:
Dankzij zijn compacte formaat en uitstekende manoeuvreerbaarheid is de U36-4 perfect geschikt voor werkzaamheden op bouwplaatsen met beperkte ruimte. Zijn kleine draaicirkel en soepele bediening maken het gemakkelijk om zelfs in krappe ruimtes te werken.

Veelzijdigheid in Toepassing:
Of u nu graaft, sleuven maakt, funderingen legt of materialen verplaatst, de Kubota U36-4 kan het allemaal. Met zijn aanpasbare aanbouwdelen is deze minigraver geschikt voor verschillende projecten en taken, waardoor u veelzijdigheid en flexibiliteit krijgt op de werkplek.

Comfort en Gebruiksgemak:
Stap in de ruime en comfortabele cabine van de U36-4 en ervaar het gemak van de ergonomisch ontworpen bedieningselementen. Met zijn intuïtieve bediening en verstelbare stoel kunt u comfortabel werken, zelfs tijdens lange dagen op de werkplek.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Kubota staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare machines, en de U36-4 is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en robuuste componenten, biedt deze minigraver langdurige prestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Kies voor de Kubota U36-4 minigraver en haal het maximale uit uw graafwerkzaamheden.

Offerte voor Kubota U36-4 minigraver

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.