Kubota U27-4 minigraver

De U27-4 is extra compact, maar zeker krachtig genoeg voor de meest uitdagende werkzaamheden. De vernieuwde ruime cabine geeft u uitstekend zicht op het werk en de verlaagde entree zorgt voor gemakkelijk in- en uitstappen. De U27-4 levert hoogwaardige prestaties terwijl u comfortabel aan het werk bent. De Kubota U27-4 is een binnendraaier die makkelijk gebruikt kan worden in de meest krappe ruimtes. Het contragewicht blijft binnen de breedte van de rupsen, waardoor de bovenwagen kan draaien zonder dat er schade ontstaat. Deze binnendraaier is uitermate geschikt om ingezet te worden in drukke of krappe omgevingen.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota U27-4 minigraver

Eigen gewicht van: 2590 kg
Beschikt over een Kubota dieselmotor van 21,2 pk
Heeft een graafdiepte van: 2820 mm
Breedte 1500 mm
Antidiefstalsysteem met gecodeerde sleutel
Mechanisch geveerde zetel
Radio DAB + bluetooth
Werkverlichting op de cabine en de hoofdarm
Rubberen rupsen
Vast onderstel
Duwblad met zweefstand
Lange graafarm
Hamer- en draaikopleiding
Proportionele bediening
Slangbreukventielen met overlastarm
Hydraulische snelwissel CW05

 

Kubota U27-4 Minigraver: Krachtig, Wendbaar en Betrouwbaar

De Kubota U27-4 minigraver biedt de perfecte combinatie van kracht, wendbaarheid en betrouwbaarheid voor een breed scala aan graafwerkzaamheden. Of het nu gaat om bouwprojecten, landschapsarchitectuur, of onderhoudswerkzaamheden, de U27-4 staat klaar om elke uitdaging aan te gaan.

Compact en Wendbaar:
Met zijn compacte formaat en uitstekende manoeuvreerbaarheid is de Kubota U27-4 perfect geschikt voor werkzaamheden op krappe bouwplaatsen, in achtertuinen en andere beperkte ruimtes. Zijn kleine draaicirkel maakt het gemakkelijk om zelfs in de meest uitdagende omstandigheden te werken.

Krachtige Prestaties:
Ondanks zijn compacte formaat levert de U27-4 indrukwekkende graafkracht en prestaties. Met zijn krachtige motor en geavanceerde hydraulische systemen kunt u snel en efficiënt graven, laden en materiaal verplaatsen, waardoor de productiviteit op de werkplek wordt verhoogd.

Veelzijdigheid in Toepassing:
De Kubota U27-4 is ontworpen voor veelzijdigheid. Of u nu graaft, sleuven maakt, land egaliseert of funderingen legt, deze minigraver kan het allemaal. Zijn aanpasbare aanbouwdelen maken hem geschikt voor verschillende projecten en taken.

Comfort en Gebruiksgemak:
Stap in de ruime en comfortabele cabine van de U27-4 en ervaar het gemak van de ergonomisch ontworpen bedieningselementen. Met zijn intuïtieve bediening en verstelbare stoel kunt u comfortabel werken, zelfs tijdens lange dagen op de werkplek.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Kubota staat bekend om zijn duurzame en betrouwbare machines, en de U27-4 is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en robuuste componenten, biedt deze minigraver langdurige prestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Kies voor de Kubota U27-4 minigraver en ervaar de kracht, wendbaarheid en betrouwbaarheid die u nodig heeft voor uw graafwerkzaamheden.

Offerte voor Kubota U27-4 minigraver

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.