Kubota u17-3a minigraver

De Kubota U17-3α is een binnendraaier voor maximale veiligheid en productiviteit, en voorzien van de Kubota D902-E4-BH-3EU motor voor krachtige prestaties. Daarnaast helpt het gebruik van nieuwe rubberen rupsen met korte hellingshoek om trillingen tijdens het rijden te minimaliseren voor meer comfort voor de bestuurder.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota U17-3a minigraver

Eigen gewicht van: 1700 kg
Beschikt over een Kubota dieselmotor van 15,3 pk
Heeft een graafdiepte van: 2460 mm
Breedte 990 / 1240 mm
Antidiefstalsysteem met gecodeerde sleutel
Mechanisch geveerde zetel
Werkverlichting op de hoofdarm
Rubberen rupsen
Verstelbare rupsen
Duwblad met zweefstand
Lange graafarm
Proportionele bediening
Slangbreukventielen met overlastarm
Hydraulische snelwissel CW05

 

Kubota U17-3A Minigraver: Krachtig, Compact en Veelzijdig

Op zoek naar een betrouwbare partner voor graafwerkzaamheden op bouwplaatsen, in tuinen of andere beperkte ruimtes? Ontmoet de Kubota U17-3A minigraver – een machine die kracht combineert met precisie en wendbaarheid. Met zijn geavanceerde functies en compacte ontwerp is de U17-3A de ideale keuze voor professionals in diverse sectoren.

Compact en Wendbaar:
Met zijn compacte formaat en kleine draaicirkel is de Kubota U17-3A perfect geschikt voor werkzaamheden in beperkte ruimtes. Of het nu gaat om binnenstedelijke projecten, tuinrenovaties of landschapsarchitectuur, deze minigraver manoeuvreert moeiteloos door smalle doorgangen en krappe ruimtes.

Krachtige Prestaties:
Laat de omvang u niet misleiden – de Kubota U17-3A is uitgerust met een krachtige motor en geavanceerd hydraulisch systeem dat indrukwekkende graafkracht levert. Of u nu grond graaft, sleuven maakt of materialen verplaatst, deze minigraver biedt consistente en efficiënte prestaties.

Veelzijdig in Toepassing:
De Kubota U17-3A is veelzijdig inzetbaar voor diverse graafwerkzaamheden. Van het egaliseren van terreinen tot het graven van funderingen, deze minigraver is de ultieme multitasker die voldoet aan de eisen van verschillende projecten.

Comfortabel en Gebruiksvriendelijk:
Stap in de comfortabele cabine van de Kubota U17-3A en ervaar het gemak van de ergonomisch ontworpen bedieningselementen. Met intuïtieve bediening en een comfortabele werkplek kunt u langdurig werken zonder vermoeidheid.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Kubota staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame machines, en de U17-3A is daar geen uitzondering op. Gebouwd met hoogwaardige materialen en robuuste componenten, biedt deze minigraver langdurige prestaties, zelfs onder de zwaarste omstandigheden.

Kies voor de Kubota U17-3A minigraver en til uw graafwerkzaamheden naar een hoger niveau.

Offerte voor Kubota u17-3a minigraver

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.