Kubota U10-5

KOMT OVERAL. KAN ALLES

Uiterst compact, efficiënt en handig in gebruik, de Kubota U10-5 binnendraaier met zijbediening, met een reeks aan ingebouwde veiligheidsvoorzieningen die deze machine de ideale keus maakt als er veilig in een krappe omgeving gewerkt moet worden.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Beschrijving

Kubota U10-5

Eigen gewicht van: 1125 kg
Beschikt over een Kubota dieselmotor van 10 pk
Heeft een graafdiepte van: 1800 mm
Minimale breedte 750 mm
Antidiefstalsysteem met gecodeerde sleutel
Led werkverlichting op de hoofdarm
Rubberen rupsen
Hydraulisch variabel onderstel
Duwblad
Lange graafarm
Proportionele bediening
Pladdet snelwissel CW05

 

Ontdek de Kubota U10-5 Minigraver: Compact, Krachtig en Veelzijdig

Op zoek naar een betrouwbare partner voor graafwerkzaamheden in beperkte ruimtes? De Kubota U10-5 minigraver is de oplossing die u nodig heeft. Met zijn compacte ontwerp en krachtige prestaties is deze minigraver ideaal voor een breed scala aan projecten, van bouwplaatsen tot tuinen.

Compact en Wendbaar:
Met zijn compacte formaat en kleine draaicirkel is de Kubota U10-5 perfect geschikt voor werkzaamheden op locaties met beperkte ruimte. Het manoeuvreren rond obstakels en in krappe ruimtes wordt moeiteloos dankzij zijn slimme ontwerp.

Krachtige Prestaties:
Laat u niet misleiden door zijn grootte – de Kubota U10-5 is uitgerust met een krachtige motor en hydraulisch systeem dat indrukwekkende graafkracht levert. Of het nu gaat om graven, egaliseren of laden, deze minigraver staat garant voor efficiënte prestaties.

Veelzijdigheid in Toepassing:
Of u nu werkt aan tuinrenovaties, landschapsarchitectuurprojecten of bouwplaatsen, de Kubota U10-5 kan het allemaal aan. Zijn veelzijdigheid maakt hem geschikt voor diverse graafwerkzaamheden, waardoor hij een waardevolle investering is voor elke professional.

Comfortabel en Ergonomisch:
Stap in de cabine van de Kubota U10-5 en ervaar het comfort en de ergonomie die zijn ontworpen voor lange werkdagen. De intuïtieve bedieningselementen zorgen voor een vlotte en nauwkeurige bediening, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en de productiviteit wordt verhoogd.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid:
Kubota staat bekend om zijn betrouwbare en duurzame machines, en de U10-5 is daar geen uitzondering op. Gebouwd om lang mee te gaan en bestand tegen zware omstandigheden, kunt u vertrouwen op de prestaties van deze minigraver, seizoen na seizoen.

Kies voor de Kubota U10-5 minigraver en maak uw graafwerkzaamheden efficiënter en productiever dan ooit tevoren.

Offerte voor Kubota U10-5

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.