Kubota KX080-4a2

Absolute veiligheid en maximale prestaties in alle werkomstandigheden

Dankzij de nieuwe functies zijn de prestaties in alle soorten, fasen en werkomstandigheden verbeterd. Het gebruik van aanbouwdelen is eenvoudig en veilig dankzij het lagere zwaartepunt en de twee proportionele en instelbare hydraulische leidingen.

 

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota KX080-4a2
Eigen gewicht van: 8350 kg
Beschikt over een Kubota dieselmotor van 63,2 pk
Heeft een graafdiepte van: 4600 mm
Breedte 2200 mm
Brandstofvulpomp
Auto-idle (automatisch vrijloopsysteem)
Eco plus brandstofbesparingssysteem
Antidiefstalsysteem met gecodeerde sleutel
Airco in de cabine
Luchtgeveerde zetel
Radio DAB + bluetooth
Kit achteruitrijcamera
Werkverlichting op de cabine en de hoofdarm
Rubberen rupsen
Vast onderstel
Duwblad met zweefstand
Autoshift
Lange graafarm
Hamer- en draaikopleiding
Proportionele bediening
Verlengen van leidingen extra functies op de kniearm
Slangbreukventielen met overlastarm
Pladdet hydraulische snelwissel CW10-300 twin
Lasthaak 5 ton

 

Ontdek de Kracht en Veelzijdigheid van de Kubota KX080-4a2 Graafmachine
Op zoek naar een betrouwbare en krachtige graafmachine die topprestaties levert op de bouwplaats? Maak kennis met de Kubota KX080-4a2, een robuuste machine die ontworpen is om zelfs de meest uitdagende graafwerkzaamheden aan te kunnen. Met zijn indrukwekkende vermogen, precisiebesturing en duurzaamheid is de KX080-4a2 de ideale keuze voor aannemers, grondwerkers en bouwprofessionals.

Krachtige Prestaties
De Kubota KX080-4a2 wordt aangedreven door een efficiënte en krachtige motor, waardoor hij indrukwekkende prestaties levert op de bouwplaats. Met een vermogen dat perfect is afgestemd op graafwerkzaamheden in diverse terreinen, biedt deze graafmachine de kracht en betrouwbaarheid die nodig zijn om zelfs de zwaarste taken aan te kunnen.

Veelzijdigheid en Wendbaarheid
Dankzij zijn veelzijdigheid en wendbaarheid kan de Kubota KX080-4a2 gemakkelijk manoeuvreren op de bouwplaats, zelfs in beperkte ruimtes. Of het nu gaat om graven, laden, egaliseren of slopen, deze graafmachine biedt de precisie en controle die nodig zijn om elke taak efficiënt uit te voeren.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Kubota staat bekend om zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de KX080-4a2 is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, is deze graafmachine ontworpen om jarenlang probleemloos te presteren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Comfort en Ergonomie
Naast kracht en betrouwbaarheid biedt de Kubota KX080-4a2 ook comfort en ergonomie voor de bestuurder. Met zijn ruime cabine, verstelbare stoel en intuïtieve bedieningselementen biedt deze graafmachine een comfortabele werkomgeving, zelfs tijdens lange dagen op de bouwplaats.

Conclusie
Of u nu bezig bent met graafwerkzaamheden voor bouwprojecten, landschapsarchitectuur of infrastructurele projecten, de Kubota KX080-4a2 staat garant voor topprestaties en betrouwbaarheid. Met zijn krachtige prestaties, veelzijdigheid en duurzaamheid is de KX080-4a2 de perfecte partner voor elke graafklus.

Offerte voor Kubota KX080-4a2

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.