Kubota KX027-4

Als de werkruimte schaars is en het werk zwaar dan is de KX027-4 uw ideale machine. De compacte graafmachine maakt iedere werkplek bereikbaar zonder concessies te doen aan kracht, prestaties of comfort. De cabine is de ruimste in zijn klasse, ideaal voor een dag comfortabel werken. Er zijn 2 modellen om uit te kiezen: het standaard model, welke ideaal is voor graafwerkzaamheden en het High-Spec model voor maximale veelzijdigheid en werken met hydraulische aanbouwdelen.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota KX027-4
Eigen gewicht van: 2590 kg
Beschikt over een Kubota dieselmotor van 23,8 pk
Heeft een graafdiepte van: 2740 mm
Breedte 1400 mm
Antidiefstalsysteem met gecodeerde sleutel
Mechanisch geveerde zetel
Radio DAB + bluetooth
Werkverlichting op de cabine en de hoofdarm
Rubberen rupsen
Vast onderstel
Duwblad met zweefstand
Lange graafarm
Hamer- en draaikopleiding
Proportionele bediening
Slangbreukventielen met overlastarm
Hydraulische snelwissel CW05

 

Ontdek de Kracht en Wendbaarheid van de Kubota KX027-4 Minigraafmachine
Op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige minigraafmachine die topprestaties levert op elke bouwplaats? Maak kennis met de Kubota KX027-4, een krachtige machine die ontworpen is om zelfs de meest veeleisende graafwerkzaamheden aan te kunnen. Met zijn compacte formaat, indrukwekkende vermogen en precisiebesturing is de KX027-4 de ideale keuze voor aannemers, grondwerkers en landschapsarchitecten.

Krachtige Prestaties
De Kubota KX027-4 wordt aangedreven door een efficiënte en krachtige dieselmotor, die garant staat voor indrukwekkende prestaties op de bouwplaats. Met een vermogen dat perfect is afgestemd op graafwerkzaamheden in diverse terreinen, levert deze minigraafmachine de kracht en betrouwbaarheid die nodig zijn om zelfs de zwaarste taken aan te kunnen.

Compact en Wendbaar
Dankzij zijn compacte formaat en uitstekende wendbaarheid kan de KX027-4 gemakkelijk manoeuvreren in krappe ruimtes en op lastig terrein. Of het nu gaat om bouwplaatsen, stedelijke omgevingen of projecten in de buitenlucht, deze minigraafmachine biedt de flexibiliteit en precisie die nodig zijn om elke taak efficiënt uit te voeren.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Kubota staat bekend om zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de KX027-4 is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, is deze minigraafmachine ontworpen om jarenlang probleemloos te presteren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Veelzijdigheid en Comfort
Naast kracht en betrouwbaarheid biedt de Kubota KX027-4 ook comfort en veelzijdigheid voor de bestuurder. Met zijn ergonomisch ontworpen cabine en intuïtieve bedieningselementen biedt deze minigraafmachine een comfortabele werkomgeving, zelfs tijdens lange dagen op de bouwplaats.

Conclusie
Of u nu bezig bent met graafwerkzaamheden voor bouwprojecten, landschapsarchitectuur of infrastructuurprojecten, de Kubota KX027-4 staat garant voor topprestaties en betrouwbaarheid. Met zijn krachtige prestaties, compacte formaat en precisiebesturing is de KX027-4 de perfecte partner voor elke graafklus.

Offerte voor Kubota KX027-4

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.