Kubota KX019-4

De nieuwe KX019-4 van Kubota zet de nieuwe standaard in de 1,5-2,0 tons categorie met een aanzienlijke graafkracht en een werkbereik dat wedijvert met grotere machines. De compact afmetingen geven goede bereikbaarheid van bermen en woongebieden, de KX019-4 presteert van grote werkterreinen tot de krapste ruimtes.

Kubota

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Kubota KX019-4
Eigen gewicht van: 1780 kg
Beschikt over een Kubota dieselmotor van 16 pk
Heeft een graafdiepte van: 2580 mm
Minimale breedte 990 mm
Antidiefstalsysteem met gecodeerde sleutel
Radio DAB + bluetooth
Werkverlichting op de cabine en de hoofdarm
Rubberen rupsen
Hydraulisch variabel onderstel
Duwblad
Lange graafarm
Hamerleiding
Proportionele bediening
Pladdet hydraulische snelwissel CW05

 

Ontdek de Kracht en Wendbaarheid van de Kubota KX019-4 Minigraafmachine
Op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige minigraafmachine die moeiteloos aan al uw grondverzetbehoeften voldoet? Maak kennis met de Kubota KX019-4, een krachtige machine ontworpen om zelfs in de meest uitdagende omstandigheden te presteren. Met zijn compacte formaat, indrukwekkende vermogen en precisiebesturing is de KX019-4 de ideale keuze voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Krachtige Prestaties
De Kubota KX019-4 wordt aangedreven door een robuuste dieselmotor en levert indrukwekkende prestaties voor zijn grootte. Met een vermogen dat perfect is afgestemd op het uitvoeren van graafwerkzaamheden op verschillende terreinen, biedt deze minigraafmachine de kracht die nodig is om zelfs de zwaarste taken aan te pakken.

Compact en Wendbaar
Dankzij zijn compacte formaat en wendbaarheid is de KX019-4 ideaal voor gebruik op bouwplaatsen, in stedelijke omgevingen en in beperkte ruimtes. Met zijn uitstekende manoeuvreerbaarheid kunt u gemakkelijk navigeren rond obstakels en werken in krappe ruimtes, waardoor uw efficiëntie toeneemt en uw werk gemakkelijker wordt.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Kubota staat bekend om zijn ongeëvenaarde betrouwbaarheid en duurzaamheid, en de KX019-4 is daarop geen uitzondering. Gebouwd met hoogwaardige materialen en geavanceerde technologie, is deze minigraafmachine ontworpen om jarenlang probleemloos te presteren, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Veelzijdigheid en Comfort
De Kubota KX019-4 is niet alleen krachtig en betrouwbaar, maar ook comfortabel en veelzijdig in gebruik. Met zijn ergonomisch ontworpen cabine en intuïtieve bedieningselementen biedt deze minigraafmachine een comfortabele werkomgeving voor de bestuurder, zelfs tijdens lange werkdagen.

Conclusie
Of u nu bezig bent met bouwprojecten, landschapsarchitectuur of graafwerkzaamheden rondom uw woning, de Kubota KX019-4 staat klaar om u te helpen bij al uw grondverzetbehoeften. Met zijn krachtige prestaties, compacte formaat en betrouwbaarheid is de KX019-4 de ideale partner voor elke taak.

Offerte voor Kubota KX019-4

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.