Giant skid steer SK252D

Allrounder voor de dagelijkse bedrijfsvoering; de nieuwe GIANT skid steers.
Of het nu gaat om hoveniers, agrariërs, pluimveehouders, bouw & sloop, gemeenten of iedereen die wegen en paden onderhoudt: de skid ruimt, veegt, draagt en sloopt! Door het toepassen van nieuwe innovaties en de beschikbaarheid van een groot aantal werktuigen presenteert de nieuwe skid zichzelf als een multifunctionele alleskunner die helpt om werk eenvoudiger en efficiënter te maken.

Giant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

25 pk diesel motor stage V
Rijsnelheid tot maximaal 6 km/u
Oliedebiet voor aandrijving toebehoren 35 l/min, 180 bar
Hefhoogte van 2100 mm
Maximaal hefvermogen van 434 kg
Bedrijfsgewicht van 810 kg
Werklamp op hefarm
Banden 23×8,50-12 SKID
Contragewicht
Drukloze retour

 

Ontdek de Veelzijdigheid van de Giant Skidsteer SK252D

Op zoek naar een compacte en krachtige skidsteer voor uw bouw- en landbouwprojecten? Maak kennis met de Giant Skidsteer SK252D, een machine die uitblinkt in prestaties, wendbaarheid en betrouwbaarheid.

Compact en Krachtig
Met zijn compacte formaat en krachtige prestaties is de Giant Skidsteer SK252D ontworpen om zelfs in beperkte ruimtes te kunnen werken. Of het nu gaat om laden, graven, egaliseren van terrein of andere taken, deze skidsteer biedt de kracht en flexibiliteit die u nodig heeft voor uw projecten.

Wendbaarheid en Manoeuvreerbaarheid
Dankzij zijn compacte ontwerp en geavanceerde besturingssystemen is de Giant Skidsteer SK252D verrassend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren op de bouwplaats. Met zijn kleine draaicirkel en nauwkeurige bediening kunt u moeiteloos werken in krappe ruimtes en complexe omstandigheden.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
De Giant Skidsteer SK252D is gebouwd om lang mee te gaan in veeleisende omgevingen. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat u op de machine kunt vertrouwen, dag in dag uit.

Comfortabele Werkomgeving
Naast zijn uitstekende prestaties biedt de Giant Skidsteer SK252D ook een comfortabele werkomgeving voor de bestuurder. Met een ruime cabine, verstelbare stoel en intuïtieve bedieningselementen kunt u met gemak lange dagen op de bouwplaats doorbrengen.

Conclusie
De Giant Skidsteer SK252D is de perfecte keuze voor professionals die streven naar kracht, prestaties en betrouwbaarheid op de bouwplaats. Met zijn compacte formaat, wendbaarheid en comfort tilt de SK252D uw werk naar een hoger niveau. Ervaar vandaag nog de veelzijdigheid van de Giant Skidsteer SK252D en zie hoe uw projecten tot bloei komen.

Offerte voor Giant skid steer SK252D

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.