Giant GS950T skid steer

De skid steer van TOBROCO-GIANT wordt ook wel dé “hop-on-hop-off machine” genoemd. De machine beschikt over alle eigenschappen die voor de gebruiker van belang zijn om alle werkzaamheden zo efficiënt, veilig en productief mogelijk uit te voeren. De skid op rupsen heeft meer tractie dan de skid op wielen. Het zwaartepunt van de machine is veranderd, waardoor de druk op de bodem beter wordt verdeeld en de skid steer veel stabieler is. Opvallend is het hoge hefvermogen van de machine in relatie tot zijn eigen gewicht.

Giant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Toepassing

Beschrijving

25 pk diesel motor stage V
Rijsnelheid tot maximaal 6 km/u
Oliedebiet voor aandrijving toebehoren 37 l/min, 180 bar
Hefhoogte van 2060 mm
Maximaal hefvermogen van 576 kg
Bedrijfsgewicht van 1036 kg
Werklamp op hefarm
Contragewicht
Drukloze retour
1 Dubbelwerkend ventiel

 

Ontdek de Kracht en Wendbaarheid van de Giant Skid Steer GS950T

Op zoek naar een betrouwbare en veelzijdige skid steer voor uw bouw- en landbouwprojecten? Maak kennis met de Giant Skid Steer GS950T, een machine die kracht combineert met wendbaarheid om uw werk efficiënter te maken dan ooit tevoren.

Krachtig en Compact
Met zijn krachtige motor en compacte ontwerp biedt de Giant GS950T de perfecte balans tussen vermogen en manoeuvreerbaarheid. Of u nu bezig bent met laden, graven of materialen verplaatsen, deze skid steer staat garant voor optimale prestaties in diverse omstandigheden.

Wendbaarheid en Precisie
Dankzij zijn unieke ontwerp en geavanceerde besturingssysteem biedt de Giant GS950T ongeëvenaarde wendbaarheid en precisie op de bouwplaats. Met een draaicirkel die zijn concurrenten ver achter zich laat, kunt u met gemak manoeuvreren in krappe ruimtes en nauwkeurig werken in elke situatie.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Ontworpen en gebouwd volgens de hoogste normen van vakmanschap en duurzaamheid, is de Giant GS950T een machine waarop u kunt vertrouwen, dag in dag uit. Elk onderdeel is zorgvuldig geselecteerd en getest om te voldoen aan de eisen van de meest veeleisende werkzaamheden, waardoor u gemoedsrust heeft tijdens het werk.

Comfort en Gebruiksgemak
Naast zijn indrukwekkende prestaties biedt de Giant GS950T ook een scala aan functies voor optimaal comfort en gebruiksgemak. Met een ruime cabine, verstelbare stoel en intuïtieve bedieningselementen, is werken met deze skid steer een plezier, zelfs tijdens lange dagen op de bouwplaats.

Conclusie
De Giant Skid Steer GS950T is de perfecte keuze voor professionals die op zoek zijn naar kracht, wendbaarheid en betrouwbaarheid in één machine. Met zijn compacte ontwerp, indrukwekkende prestaties en gebruiksvriendelijke functies, tilt de GS950T uw werk naar een hoger niveau. Ervaar vandaag nog de kracht en veelzijdigheid van de Giant GS950T en zie hoe uw projecten tot bloei komen.

Offerte voor Giant GS950T skid steer

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.