Giant G5000

Met de komst van de G5000 introduceert TOBROCO-GIANT een nieuwe serie machines in de 5-tons klasse. De compacte en wendbare G5000 machines zijn hét toonbeeld van productiviteit, comfort en een lange levensduur. Of het nu gaat om werkzaamheden in de agrarische sector, bouw & sloop, infrastructuur of andere toepassingsgebieden. Dankzij de verschillende configuraties is de G5000 breed inzetbaar.

Giant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

75 pk Kubota diesel motor stage V
2 rijsnelheden, maximaal 35 km/u
Oliedebiet voor aandrijving toebehoren 78 l/min, 250 bar
Hefhoogte van 3500 mm
Maximaal hefvermogen van 3330 kg
Bedrijfsgewicht van 5200 kg
Drukloze retour
DAB radio
Gesloten Cabine met led werkverlichting, 2 voor en 2 achter
Werklamp op hefarm
Extra DW functie in joystick
Hydraulische snelwissel
Zwaailamp
Wegspecificatie
Verkeersverlichting
Kentekenplaathouder met verlichting
Transportlock
Verhoogde rijsnelheid
Banden 500/45R22,5 GSP

 

Ontdek de Prestaties van de Giant G5000 Kniklader

Op zoek naar een krachtige en betrouwbare kniklader voor uw bouw- en landbouwprojecten? Maak kennis met de Giant G5000, een machine die uitblinkt in prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid.

Krachtig en Efficiënt
Met zijn krachtige motor en geavanceerde hydraulische systemen levert de Giant G5000 indrukwekkende prestaties, zelfs in de zwaarste omstandigheden. Of u nu bezig bent met laden, graven of materialen verplaatsen, deze kniklader biedt de kracht en efficiëntie die u nodig heeft om uw werk snel en nauwkeurig uit te voeren.

Wendbaarheid en Manoeuvreerbaarheid
Dankzij zijn robuuste constructie en geavanceerde besturingssystemen is de Giant G5000 verrassend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren op de bouwplaats. Met een uitstekende wendbaarheid en precisiebesturing kunt u moeiteloos navigeren door krappe ruimtes en werken in beperkte omstandigheden.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
Gebouwd om lang mee te gaan in veeleisende omgevingen, is de Giant G5000 een toonbeeld van duurzaamheid en betrouwbaarheid. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan de hoogste normen, zodat u op de machine kunt vertrouwen, dag in dag uit.

Comfortabele Werkomgeving
Naast zijn uitstekende prestaties biedt de Giant G5000 ook een comfortabele werkomgeving voor de bestuurder. Met een ruime en ergonomisch ontworpen cabine, verstelbare stoel en intuïtieve bedieningselementen kunt u met gemak lange dagen op de bouwplaats doorbrengen.

Conclusie
De Giant G5000 kniklader is de ideale keuze voor professionals die streven naar kracht, veelzijdigheid en comfort op de bouwplaats. Met zijn indrukwekkende prestaties, wendbaarheid en betrouwbaarheid tilt de G5000 uw werk naar een hoger niveau. Ontdek vandaag nog de veelzijdigheid van de Giant G5000 en zie hoe uw projecten tot bloei komen.

Offerte voor Giant G5000

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.