Giant G3500

Ontwikkeld als krachtige en betrouwbare machines staan de G3500 modellen klaar om werkzaamheden te verrichten in vele sectoren. Deze compacte en veelzijdige machines kunnen onder andere worden gebruikt in de bouw & sloop, bij kwekerijen, gemeenten, hoveniers en voor agrarische toepassingen. Gebruikers wordt hierbij een comfortabele en veilige werkomgeving geboden met goed zicht voor efficiënte uitvoering van de werkzaamheden.

Giant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Giant G3500 kniklader
66 pk Kubota diesel motor stage V
2 rijsnelheden, maximaal 30 km/u
Oliedebiet voor aandrijving toebehoren 70 l/min, 220 bar
Hefhoogte van 3257 mm
Maximaal hefvermogen van 2490 kg
Bedrijfsgewicht van 3800 kg
Spatbordverbrederset
Drukloze retour
Lekolie aansluiting
DAB radio
Gesloten Cabine met werkverlichting, 2 voor en 2 achter
Werklamp op hefarm
Extra DW functie in joystick
Hydraulische snelwissel
Verkeersverlichting
Kentekenplaathouder met verlichting
Banden 480/45×17 AS

 

Ontdek de Kracht van de Giant G3500 Kniklader

Op zoek naar een betrouwbare en krachtige kniklader voor uw bouw- en landbouwprojecten? Maak kennis met de Giant G3500, een machine die uitblinkt in prestaties, duurzaamheid en veelzijdigheid.

Krachtig en Betrouwbaar
Met zijn krachtige motor en robuuste constructie is de Giant G3500 ontworpen om de zwaarste taken aan te kunnen. Of het nu gaat om laden, graven of materialen verplaatsen, deze kniklader biedt de kracht en betrouwbaarheid die u nodig heeft om uw werk efficiënt en nauwkeurig uit te voeren.

Wendbaarheid en Nauwkeurigheid
Dankzij zijn geavanceerde besturingssystemen en compacte ontwerp is de Giant G3500 verrassend wendbaar en gemakkelijk te manoeuvreren op de bouwplaats. Met zijn kleine draaicirkel en nauwkeurige bediening kunt u moeiteloos werken in beperkte ruimtes en complexe omstandigheden.

Duurzaamheid en Betrouwbaarheid
De Giant G3500 is gebouwd om lang mee te gaan in zware omstandigheden. Elk onderdeel is zorgvuldig ontworpen en getest om te voldoen aan de hoogste normen van duurzaamheid en betrouwbaarheid, zodat u op de machine kunt vertrouwen, dag in dag uit.

Comfortabele Werkomgeving
Naast zijn uitstekende prestaties biedt de Giant G3500 ook een comfortabele werkomgeving voor de bestuurder. Met een ruime cabine, verstelbare stoel en intuïtieve bedieningselementen kunt u met gemak lange dagen op de bouwplaats doorbrengen.

Conclusie
De Giant G3500 kniklader is de perfecte keuze voor professionals die streven naar kracht, prestaties en betrouwbaarheid op de bouwplaats. Met zijn robuuste constructie, wendbaarheid en comfort tilt de G3500 uw werk naar een hoger niveau. Ervaar vandaag nog de kracht van de Giant G3500 en zie hoe uw projecten tot bloei komen.

Offerte voor Giant G3500

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.