Giant G3500 x-tra

Ontwikkeld als een betrouwbare en compacte krachtpatser, staat de G3500 X-TRA klaar om aan het werk te gaan. Tegelijkertijd is een comfortabele en veilige werkomgeving gecreëerd met een eenvoudige en nauwkeurige bediening. De gloednieuwe kniklader biedt aannemers, verhuurbedrijven en overheden de flexibiliteit die ze nodig hebben om de klus te klaren binnen een betrouwbaar tijdschema.

 

Giant

Kenmerken

Bijkomende informatie

Producttype

Staat

Toepassing

Beschrijving

Giant G3500 x-tra
66 pk Kubota diesel motor stage V
2 rijsnelheden, maximaal 30 km/u
Oliedebiet voor aandrijving toebehoren 70 l/min, 220 bar
Hefhoogte van 2703 mm
Maximaal hefvermogen van 2700 kg
Bedrijfsgewicht van 3700 kg
Drukloze retour
Lekolie aansluiting
Werklicht voor en achter
Werklamp op hefarm
Extra DW functie in joystick
Hydraulische snelwissel
Verkeersverlichting
Raam vooraan en achteraan
Kentekenplaathouder met verlichting
Banden 480/45×17 AS

 

Ontdek de Giant G3500 X-tra: de ultieme compacte alleskunner

Compact en veelzijdig
De Giant G3500 X-tra is de perfecte combinatie van compactheid en veelzijdigheid. Met zijn kleine formaat en grote prestaties is deze machine geschikt voor een breed scala aan taken op het land.

Krachtig en efficiënt
Ondanks zijn compacte formaat is de Giant G3500 X-tra uitgerust met een krachtige motor die garant staat voor indrukwekkende prestaties. Dankzij zijn efficiëntie bespaart deze machine tijd en brandstof, waardoor je meer gedaan krijgt in minder tijd.

Geavanceerde functies voor optimale controle
Met geavanceerde functies zoals een ergonomisch ontworpen bedieningspaneel en hydraulische systemen biedt de Giant G3500 X-tra optimale controle en gebruiksgemak. Hierdoor kun je met precisie werken, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

Verbeter de productiviteit van je werkzaamheden
Of je nu bezig bent met laden, graven, tuinieren of bouwen, de Giant G3500 X-tra staat voor je klaar om de productiviteit van je werkzaamheden te verbeteren. Met zijn compacte formaat en grote prestaties is deze machine de ideale partner voor elke klus op de boerderij of bouwplaats.

Offerte voor Giant G3500 x-tra

Bezoek onze ruime toonzaal

Wij hebben steeds nieuwe machines mooie occasies op voorraad. Kom even langs op ons bedrijf, of kijk even op de website waar u onze occasies en stockmachines vindt.